2777
2789
عنوان

کسایی که ارتودنسی کردین بیاین

52 بازدید | 13 پست

من دقیقا حدود دو ساله ارتودنسی دارم،کارم به مراحل آخرش رسید بود اما به گفته دکترم دندونام سوپرایز شون کرد و بازم برنداشتن ارتودنسیامو😭 

حالا این هیچی،من حس میکنم ارتودنسی فرم لبامو یکم کج کرده،طبیعیه؟:/

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.
داداش من 4 سال ارتو داشتم😂

چیشد؟ الان چطوره؟ توعم حس میکردی زشتت کرده؟😭

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن اتفاقا عاشق ارتودنسیام بودم تاپیکامم ببینی روزی ک برش داشتم زار میزدم فک میکردم شبیه اسب شدم😂 اما الان انقدرررر به صورتم میخواد از جلو ایینه هم رد میشم لبخند دندونی میزنم از ردیف بودنشون لذت میبرم

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

ن اتفاقا عاشق ارتودنسیام بودم تاپیکامم ببینی روزی ک برش داشتم زار میزدم فک میکردم شبیه اسب شدم😂 اما ...

چقدر عجبب،انگار تو اولین نفری هستی که عاشق این براکتای فلزی ای🥲 من دلم میخواست هر چی زودتر برداره گفته بود دوسال...اما گفت نه

دیدی دندون میکشی

باید کش بندازی تا محل دندون کشیده شده بسته بشه و دندونا جاشو پر کنن، من کشا رو ننداختم تنبلی کردم، ی دفعه فک پایینم جایی ک دندون پنجم رو کشیدم تحلیل رفت و جابجا شد، دیگه مگه این بسته میشد

پیچ زدن تو فکم هرکاری کردن، تا بعد 4 سال تموم شد

چقدر عجبب،انگار تو اولین نفری هستی که عاشق این براکتای فلزی ای🥲 من دلم میخواست هر چی زودتر برداره گ ...

من عاشقشون بودم😂 رنگ براکتامو با لباسی ک اون ماه میپوشیدم ست میکردم

دیدی دندون میکشیباید کش بندازی تا محل دندون کشیده شده بسته بشه و دندونا جاشو پر کنن، من کشا رو ننداخ ...

اوه چقد پر فراز و نشیب...اره خیر سرم من همیشه این کشا و ملزوماتشو مرتب استفاده میکنم،چن ماه بایت پلن داشتم پشت دندونام لکنتیم کرده اما بازم تموم نشده هنو🤣🤣

خوب دندونات باید صاف صاف مرتب بشم بعد برداره دیگه برای منم اینجوری بود بعد برداشت

دندونام صاف شده نمیدونم میگه خط دندونای فک پایینت با صورتت تراز نیس و این حرفا😭

اوه چقد پر فراز و نشیب...اره خیر سرم من همیشه این کشا و ملزوماتشو مرتب استفاده میکنم،چن ماه بایت پلن ...

اره من پروژه دندونام خیلییییی طول کشید با اینکه دندونام بنده خداها چیزیشونم نبود اونقدرا همش بخاطر تنبلیم بود اولا یک سال که اصلا نوبتام رو نرفتم اصلا حوصلم نمیکشید بعد یک سال اصلا کش ننداختم

تازه قبل از اون چون فکم کوچیک بود پلاک میذاشتم با اینکه دوره درمانش 1 سال بود چون اصلا نمیذاشتمشون شد 2 سال، 2 سال پلاک، 4 سال ارتودنسی، الانم نگه دارنده ثابت زده برام گفت باید بین 3 تا 5 سال رو دندونت بمونه

یه 10 سالی طول کشید😂

دندونام صاف شده نمیدونم میگه خط دندونای فک پایینت با صورتت تراز نیس و این حرفا😭

اون دکتره دیگه بهتر میدونه بذار بعد بر میداره قسمت سخت کار تموم شده کهددردش هم زیاد بود من خودم میرفتن پیش دکتره دندونام رو کج و راست میکرد هر دفه دردش خیلی بد بود صبر کن یکم

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

اون دکتره دیگه بهتر میدونه بذار بعد بر میداره قسمت سخت کار تموم شده کهددردش هم زیاد بود من خودم میرف ...

اوه اره سخته... صبر میکنم... فقط راجع به ظاهرش یکم ناراحتم حس میکنم زشتم کرده دیگه

اره من پروژه دندونام خیلییییی طول کشید با اینکه دندونام بنده خداها چیزیشونم نبود اونقدرا همش بخاطر ت ...

واقعا صبرت تو این پروسه با صبر حضرت ایوب برابری میکنه🤭