2777
2789
عنوان

پسرم

87 بازدید | 11 پست

سلام پسرم ۵ سال و ۳ ماهشه کم حرفه زیاد تو خونه حرفه نمیزنه به موقع حرف میزنه ولی جملات ۶ تا ۷ تایی رو میگه همه افعال رو میگه و میشناسه یادگیریش عالیه مثلا الان ۴ ۵ تا سوره حفظه شعر هم حفظ میکنه رنگ آمیزیشم‌ خوبه اشکال هندسی رو هم میشناسه و میکشه تا بیست میشماره تا ۱۰ هم بلده بنویسه نقاشی هم در حد توانش میکشه ولی بیش فعالی داره اما توجه و تمرکزش‌ خوبه به همه چی توجه میکنه فقط شیطونه همین بیشتر از دوساعت و نیمم‌ توی مهد نمیمونه میگه میخوام برم خونه خسته شدم میخوام روش کار کنم تا پاييز که میره پیش دبستانی الان نگرانم از همسناش عقب باشه یعنی توانایی‌هاش در حد بچه ۵ سال هست بنظرتون؟

خیلی عالیه وشما خیلی حساسی پسر من از دیوار راست میره بالا حسابی شیطونه اصلاهم دوست نداره چیزی یاد بگیره منم کاریش ندارم 

بچه هستن دیگه پسر من که بیش فعالی نداره از پسر شما شیطنتش بیشتره حس میکنم🥲

ولی من عاشق تمام شیطنتاشو حرف گوش ندادناشم داره قشنگ رس منو میکشه 😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز خواهرم زنگ زده بود بهش گفت دخترم دندوناش افتاده فرشته مهربون براش عروسک خریده دوست داری توام دندونت بیوفته فرشته مهربون برات چی بیاره گفت ن نمیخوام بگو فرسته مهربون برا مریم عروسک بخره😅

خیلی روش دقیق شدم و بهش گیر میدم خودمم دیوونه شدم🤦🏻‍♀️

باعث میشه بیش از حد کمالگرا باشه و در آینده بیششششترین موفقیت ها رم به دست بیاره، بازم از زندگی و خودش راضی نباشه...

رو خودت کار کن به نظرم 

خیلی عالیه وشما خیلی حساسی پسر من از دیوار راست میره بالا حسابی شیطونه اصلاهم دوست نداره چیزی یاد بگ ...

بیش فعالی پسر من مثلا اینطوره زیاد یه جا نمیمونه اینش بده بیقرار میشه فقط همین

بیش فعالی پسر من مثلا اینطوره زیاد یه جا نمیمونه اینش بده بیقرار میشه فقط همین

عزیزم ...

خدا حفظش کنه

اکثر بچه هاهمینن منم میتونم این علایمو تو پسرم ببینم 🥲ولی بی خیال رد میشم باور کن که پسرت بیش حرکته نه بیش فعال

بیش فعال یه رب بیشتر یه جا نمیتونه بشینه دائم تکون میخوره من جوونیام که رواشناسی میخوندم مدرسه استثنایی رفتم و واقعا این چیزی که الان بهش میگن بیش فعال اصلا اونی نبود که من دیدم 

واقعا بیش فعال سخت اموزش میپذیره همش در حال تکون خوردن های بی دلیله 

پسر شما دوساعت و نیم مهد میمونه 

برن مدرسه میفتن رو روال نگران نباشید

عزیزم ...خدا حفظش کنه اکثر بچه هاهمینن منم میتونم این علایمو تو پسرم ببینم 🥲ولی بی خیال رد میشم باو ...

ولی کم حرفم هست به موقع حرف میزنه مثلا وقتی چیزی میخواد یا میخواد تعریف کنه یا شعر چیزی بگه حرف بزنه یا سوال میپرسه