2777
2789
عنوان

ادرار به سمت بالا طبیعیه

125 بازدید | 9 پست

بای دختر بچه

هنوز پوشکیه ولی همیشه جلو لباسش خیس میشه

یه بارم سرپا بود دیدم یهو انگار رو قسمت جلو کمرش شیر آب باز شد

اصلا پاچه شلوارش خیش نشد فیقط شکمش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این تنگی مجرای ادراری اینا اینطور نمیشه؟

نه مجرا که داخله

احتمالا فرم قسمت خروجی متفاوت هست

بهتر دکتر چک کنه یوقت مانع تخلیه کامل ادرار نشه ضرر داره

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

جدی تا حالا فکر نمیکردم مشکل باشه فکر میکردم رو شکم میخوابه اینطور میشه تا دیدم سرپا جیش کرد اونطور ...

یعنی کامل مثل پسرا رو به جلو/بالا ادرار کرد؟ عزیزم دکتر ببرش نباید به این جهت خارج بشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یعنی کامل مثل پسرا رو به جلو/بالا ادرار کرد؟ عزیزم دکتر ببرش نباید به این جهت خارج بشه

پوشک داشت شلوار ساسبندی پوشیده بود آستیناشو درورده بود جلو شلورش از بدنش فاصله گرفته بود یهو جشم افتاد دیدم داره جیش میکنه انکار حوضچه جیش جلو شلوارشه همون فاصله شلوار با بدنش 

پوشک داشت شلوار ساسبندی پوشیده بود آستیناشو درورده بود جلو شلورش از بدنش فاصله گرفته بود یهو جشم افت ...

معذرت میخوام دست نمیزد به خودش اون لحظه؟ چون پوست به بالا کشیده بشه ادرار به جلو پرتاب میشه

بازم میگم اگه پرتاب به جلو انقد واضحه یه دکتر ببر ضرر نداره که خیالتم راحت میشه

معذرت میخوام دست نمیزد به خودش اون لحظه؟ چون پوست به بالا کشیده بشه ادرار به جلو پرتاب میشهبازم میگم ...

باشه عزیزم مرسی ی چند بار پوشکشو باز میکنم ببرم دسشویی جیش کنه دقت میکنم اگه نرمال نبود میبرمش دکتر تا حالا نبردمش

باشه عزیزم مرسی ی چند بار پوشکشو باز میکنم ببرم دسشویی جیش کنه دقت میکنم اگه نرمال نبود میبرمش دکتر ...

انشاالله خیره هیچی نیست