2777
2789

این تاپیک رو میزنم تا شاید باعث شه یکی مث من بعد از سالها دوباره برگرده تو بغل خدا🥲

پیشاپیش عذر خواهی میکنم بابت طولانی بودنش اما بخون ارزششو داره🥰

خیلی اینجا میبینم ک طرف تاپیک زده ناخن کاشتم میتونم غسل کنم؟ 

یا مژه کاشتم نماز بخونم قبوله؟

همه ام یکصدااا میگن نععععع

یکیم بگه عزیزم تو نمازتو بخون مهم دلته ک باخدا باشه

همه بهش میپرن ک نه باطله مگه به دله؟؟؟

من اینجام ک بگم بعله عزیزدلم به دله بخدا که به دله🥲

البته منم احکام بلدم و میدونم ک چه چیزایی مبطلاته🙂

اما خب بالاخره از یجایی باید برگشتِ آدما شروع بشه

باید از یجایی استارتش بخوره

بعد کم کم به مرور میشینه با خودش فک میکنه واجباتشم رعایت میکنه

من خودم تو همین شرایط شروع کردم به نماز شب خوندن و خدا صدامو شنید😭

باناخن کاشته ،با مژه ی کاشته، حتی با انجام عملی ک میگن تا ۴۰ روز نماز نداره

حتی بدون اینکه نمازای روزانمو بخونم

فقط با شنیدن یه روایت ک بشدت دلمو لرزوند....

بقیه ش تایپ شده الان کپی میکنم میزارم واستون♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته که آدم برای گرفتن حاجت عبادت نمی کنه وگرنه عبادت احکام خاص خودش داره 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

ایمان دقیقا به دله 

اقا من حجاب ندارم موهام همیشه بازه بیزون میرم دامن میپوشم دوست پسزم دارم ولی تنها چیزی که همیشه بهش پایبندم خداعه، دل نشکستنه. خدا نکذره از اون خانم هایی که به من تهمت کافر بودن زدن فقط بخاطر لباسام

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

من یکیم مث اکثر هم نسلیام

باتفکرات و سبک زندگیه خودش ک از دیدگاه افراد مذهبی یقینا گناهکاره

من چندسال میشه ک نمازای یومیه مم نخونده بودم حتی

چندماه پیش یه مشکل خیلی بزرگ واسم پیش اومده بود... مسئله ای که همه جوره نابود میکرم به معنای واقعیه کلمه... هیچ امیدیم واسه حل شدنش نبود هیچی💔

یه شب همیجوری داشتم میچرخیدم تو اکسپلور

یدفه یه کلیپ اومد یه تیکه از برنامه محفل

مجری داشت تعریف میکرد میگفتش که وقتی داشتن گناهکارارو میبردن جهنم، خدا میبینه ک یکیشون داره عقب عقب میره

میپرسه چرا داری عقب عقب میری اون گناهکارم خطاب ب خدا میگه اخه فکر نمیکردم منو بفرستی جهنم

خداهم رو به فرشته هاش میگه: به عزت و جلالم قسم داره دروغ میگه، اما دروغشو قبول کنید برگردونیدش🥺

اون لحظه من ب فکر فرو رفتم....

منم نگاه ب اسمون ک میکنم و با خدا درد و دل میکنم بیشتر ب دلم میچسبه تا وقتی نماز میخونم و ذهنم هزارجا پرواز میکنه

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

اون لحظه یچیزی توی من شکست

دو دستی جلوی دهنمو گرفته بودن ک صدای گریه هام بقیه رو بیدار نکنه

گفتم خدای به این مهربونی چرا نباید به من کمک کنه؟؟

خدایی ک از در جهنم بنده هاشو برمیگردونه و میبخشه

توبه دروغشونو قبول میکنه

چرا نباید نماز منو قبول کنه؟!

بخاطر کاشت مژه؟ بخاطر مانیکور؟ بخاطر اینک دو روز پیش از شدت حال خرابی رو آوردم به م.ش.ر.و.ب؟

از همون شب شروع کردم به نماز شب خوندن چون شنیده بودم از معجزاتش

تا چند روز فق نماز شب خوندم....

خوب این کشفی که کردی و برا خودت نگه دار دو سه تا نوجون این لاتا الات و میخونن بعد حرفات و بجای احکام شرعی به اجرا در میارن چون آسون تر و لذت بخش تره  خدا هم دعات و مستجاب کرده چون میخواسته با یاد آوری وجودش تورو به راه درست و مستقیم راهنمایی کنه اما...

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

مثل اینه که یکی بگه قانون خونه من اینه که وقتی کسی وارد خونه می شه کفش هاش دم در دربیاره و با کفش روی فرش هام نیاد. بعد طرف مقابل بگه من دلم می خواد با کفش بیام داحل خونه ات!  بله می تونی بری ولی هر چیزی آداب خودش داره که با این رفتار اون آداب رعایت نکردی هر چند صاحب خانه باهات مدارا کنه! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

ایمان دقیقا به دله اقا من حجاب ندارم موهام همیشه بازه بیزون میرم دامن میپوشم دوست پسزم دارم ولی تنها ...

عزیزم ربطی ب پوشش نداره ممکن شما دلتون ازبقیه پاک تر باشه ممکن درونیات پاکتری داشته باشین

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

نمازای یومیه مو نمیخوندم هنوز

ولی وقتی نماز شب میخوندم حس میکردم تمااام انرژی های مثبت دنیا به سمت من سرازیر شده

گاهی میشد ۵۰ دقیقه فقط سر قنوت نماز وتر بودم دعا میکردم و اشک میریختم

و خدای مهربونم صدامو شنید🥲❤️‍🩹

کمتر از یکماه مشکل وحشتناک من حل شد و ناممکنم شد ممکن

کم کم شروع کردم نمازای یومیه م رو هم ب خوندن

تایم ترمیم ناخونام ک رسید دیگ کلا ریموشون کردم

مژه هام ک کنده شد دیگ نرفتم ترمیم

دیگ فقططط با نماز شب حالم خوب میشه نه با گناه و زهرماری....