2777
2789
عنوان

نظر آقا ها و خانم ها چیه

151 بازدید | 22 پست

راجع به دختری که توی رستوران خانوادگیشون گارسونه؟

ممکنه خواستگاراش بپره😂؟

بنظرتون چطوری باید باشه و رفتار کنه 

وضع مالیم بد نیست دوستان 

چون دوست دارم مستقل باشم و رستوران خانوادگیه کار میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من باشم سه سوته میرم خاستگاریش

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

چرا؟

با اینکه رستوران دارن ولی خودش دنبال پز دادن و... نیس 

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

با اینکه رستوران دارن ولی خودش دنبال پز دادن و... نیس

خب شما که نمیدونی رستوران مال عمه ی منه که مجرده 

فرض کن نمیدونی من کی ام😂

ولی معمولا کسی میپرسه معرفی میکنن منو