2777
2789
عنوان

بنظرتون من زیادی سیب زمینی ام عایا🤔 مرمری ام

| مشاهده متن کامل بحث + 5566 بازدید | 148 پست

مرمری خانم  طولانی بود 

فقط ۵ خط اول رو خوندم 

ولی اینهایی که گفتی ربطی به اصطلاح سیب زمینی نداره 

سیب زمینی در اصطلاح عامیانه به آدم بی غیرت میگن 

بیشتر به مردا این تیکه رو میندازن 

شما فقط اهل حاشیه و غیبت و جر و بحث نیستی 

که این خیلی هم خوبه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرمری خوبیییی دختر ـ

من از قبل بچه دار شدنت میخوندمت 

شوهرت بهتر شده؟  وای چقدر از دست شوهرت حرص خوردم😂

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
اگر تو با این حاضرجوابیت سیب زمینی هستی پس من شلغمم

وای خدااا😂😂😂😂شلغم هم گزینه خوبیه هه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
مرمری خوبیییی دختر ـمن از قبل بچه دار شدنت میخوندمت شوهرت بهتر شده؟ وای چقدر از دست شوهرت حرص خوردم ...

قربونت عزیزم

شوهرم؟مگه چش بود؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

نه عادی هستی حرف فقط باد هواس زیاد باید گوش نکنی وفکرش نری من اول  نامزدیم ازدواج فکر گلایه کردن بودن اونم به همسرم بعد چن ماه متوجه شدم چقدر حرفهای دیگران بی ارزشه هرکس نظر خودش میده قرار نیست واکنشی نشون بدم الان کلا حرف هیچکس نه ناراحت میشم نه گلایه 

قربونت عزیزمشوهرم؟مگه چش بود؟

اها اون یه مرمری دیگه بوده 

اخه یه مرمری هم هست همش با شوهرش دعوا داره

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
اگر تو با این حاضرجوابیت سیب زمینی هستی پس من شلغمم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂منم داشتم به همین فک میکردم 

همیشه یه حواب و ضرب المثلی در چنته داشته بعد میگه سیب زمینیم😂

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

مرمری خانم طولانی بود فقط ۵ خط اول رو خوندم ولی اینهایی که گفتی ربطی به اصطلاح سیب زمینی نداره سیب ...

۵خط پست بعدم بخون خاهرجان ببین سالمم یا ن😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂منم داشتم به همین فک میکردم همیشه یه حواب و ضرب المثلی در چنته داشته بعد میگه سی ...

جدی؟بد جواب دادم؟

ولی به شوخی گفتما

به نظرم زیاد بی تفاوت بودن باعث گستاخی و سو استفاده بقیه میشه باید بقیه حد و مرزشونو با تو بدونند 

من ناراحت میشم و همیشه هشدار میدم که دیگه تکرار نشه ! 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎