2777
2789
عنوان

اومدم خونه پدرم برای طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 53 پست
ابن حرفو نزن من بارها برای طلاق رفتم خودم خیلی خیلی وفت گذاشتم وکیل گرفتم میدونی پشت نداشت پول خیلی ...

منم پولی ندارم برام وام و چک درست کرده ولی دیگه طاقت نیاوردم گفتم آخرش اینه با وام و چک طاق بزنم بیام بیرون

منم پولی ندارم برام وام و چک درست کرده ولی دیگه طاقت نیاوردم گفتم آخرش اینه با وام و چک طاق بزنم بیا ...

سنی نداری من ۲۷ سالم بود خیلی تلاش کردم برای جدایی الان ۳۱ سالمه ولی به نقطه ای رسیدم که فقط تلاش می‌کنم برای خوشی بچه هام شوهرم عصبیه هر روز داد و بیداد داریم بچه هام میترسن ولی همش دارم تلاش می‌کنم آروم بشه قبلا دست بلند میکرد روم از وقتی وکیل گرفتم دیگه دست بلند نمیکنه 

۱۳۷۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنی نداری من ۲۷ سالم بود خیلی تلاش کردم برای جدایی الان ۳۱ سالمه ولی به نقطه ای رسیدم که فقط تلاش می ...

انشالله سر ب راه بشه من دیگه نتونستم حتی بخاطر بچه هام تلاش کنم 

برای بچه ها خیلی ناراحتم

کلش درست بشن مثل مردای مهربون و خوب مگه ما چی کم داریم که اینقدر عذاب کشیدیم من اینقدر داغونم یه زن و مرد ببینم که آقا مهربونه ناخدا گاه اشکم میاد کاش اینا هم می‌فهمیدند زن محبت میخواد نه کتک نه داد و بیداد 

۱۳۷۲
همه هدفم همینه چون می‌دونم نمیتونه دو تا بچه نگه داری کنه البته من زیاد وابسته بچه ها نیستم

چطور این حرف و میزنی مگه بچه ها رو تو نخواستی مگه اون بچه ها محبت مادر نمیخوان حس میکنم تو بیشتر از بچه ها به فکر خودتی 

۱۳۷۲
چطور این حرف و میزنی مگه بچه ها رو تو نخواستی مگه اون بچه ها محبت مادر نمیخوان حس میکنم تو بیشتر از ...

گفتم هدفم اینه بچه ها رو بیارم در آینده اگر ب فکر نبودم ک نمیگفتم صد درصد ب فکر خودم هستم اما بچه ها هم تو اون قضا آینده ای نداشتن باید تلاش کنم بیارمشون