2777
2789

یه روز رفته بودم از عابر بانک پول بردارم.

همسرم پارک کرد کنار یکی از باجه های بانک شهر و پرسید: بیام باهات؟ 

گفتم: نه بابا. خودم الان میرم پول رو میگیرم و میام.😊

رفتم تو باجه. 

دیدم یه خانم مسن و یه دختر جوان نشستن اونجا. 

جلوی دستگاه ایستادم. 

از بغل چشمم دیدم اینا زل زدن به من و پچ پچ می کنن. معذب شده بودم. یهو اون خانم مسن بهم گفت: عزیزم رفتی خونه برای خودت اسپند دود کن. ماشاالله خیلی خوشگلی.😍

گفتم: مرسی.😊

گفت: البته من چشمام شور نیستا. همینجوری گفتم.😁

گفتم: اختیار دارین.🥰

تا اینجا همه چیز خوب بود تا اینکه مغز من یهو تصمیم گرفت به اونها ثابت کنه چهره زیبا مهم نیست بلکه مهم عقل و هوشه...

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

... رفتم جلوی عابر بانک.

دیدم شکل دستگاه با همیشه فرق میکنه.

ال سی دیش روی یه ستون بود، جای کارتش هم رو یک ستون جدا کنار مانیتور قرار داشت.

هی نگاه کردم ببینم از کجا کارت رو بفرستم داخل.

که بالاخره پیداش کردم.

کارت رو که زدم، صفحه ش روشن شد که کار بانکی تون چیه؟

دنبال دکمه های کنار مانیتور بودم که برداشت وجه رو انتخاب کنم ولی دکمه ای نداشت. 

روی صفحه رو لمس کردم ولی نشد.

دختره گفت: تاچش با ناخنه. لمسی نیست. فشاریه.

گفتم: عه. چه عجیب. باشه. مرسی.

گزینه مورد نظرم رو انتخاب کردم. نوشت مبلغ مورد نظرتون رو انتخاب کنید.

دیدم تو‌ گزینه ها ۳۰۰ تومن نداره، زدم رو مستطیل وارد کردن وجه که خودم تایپ کنم اما دستم خورد روی ۴۰ تومن.

دستگاه نوشت عملیات با موفقیت انجام شد. کارت خود را بردارید.

بعد هم ۴۰ تومن شمرد و داد بیرون.

با ناراحتی گفتم: ای وای. چرا اینجوری شد؟😞...

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادامه اش..

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

... دختره گفت: رو مستطیله نباید میزدی. مبلغی که می خواستی رو تایپ میکردی خودش تو اون مستطیل می نوشت.

گفتم: مرسی.😑

دوباره کارتمو گذاشتم و تمام مراحل رو رفتم و اینبار تایپ کردم ۳۰۰ تومن.

پیام داد درخواست نامعتبر!

دوباره انجام دادم. 

باز هم نوشت درخواست نامعتبر!

گفتم: نشد که!😐

دختره گفت: بیشتر ۲۰۰ تومن در روز نمیتونی برداشت کنی ها. چقدر می خوای؟

گفتم: ای وای یادم نبود. اشکالی نداره. باقیشو از کارت دومم بر میدارم.😁

کارت دوم رو گذاشتم و تمام مراحل رو مجددا انجام دادم ولی از هولم دوباره زدم ۳۰۰ تومن.

و دستگاه هم دوباره نوشت درخواست نامعتبر است!

گفتم: عه. نشد باز.🫤

دختره یه نگاه عاقل اندر سفیهی بهم کرد و گفت: گفتم که بیشتر ۲۰۰ تومن در روز نمیتونی برداشت کنی...😒

... گفتم: آخ آره.😅

مبلغ ۲۰۰ تومن رو انتخاب کردم و پول رو برداشتم.💪

همون موقع همسرم اومد دنبالم و گفت: کجا موندی دو ساعته؟ نتونستی؟🤨

گفتم: چرا. صبر کن باقیشو با این یکی کارت بردارم.🙂

کارت دومم رو گذاشتم تو دستگاه که یکدفعه نوشت کارت شما ضبط شد.

داد زدم: واااای کارتمو خورد. چکار کنم الان؟😥

مسئول باجه که همونجا نشسته بود گفت: گاهی وقتا اینجوری میشه.🙂

با عصبانیت گفتم: یعنی چی آقا؟ کارتمو بدین!😡

پرسید: کارت ملی همراهته؟...

... گفتم: نه.🥲 ولی گواهینامه م هست. بدم؟🙃

بعد هم کیف کارتهامو باز کردم و گرفتم جلوی صورتش.

زیر لب گفت: کارت ملیه.😏

فکر کردم میگه فقط کارت ملی قبول می کنیم. پس با حرص گفتم: خب میگم همراهم نیست دیگه. 

آقاهه با تعجب گفت: خانم کارتی که گرفتی جلوی من کارت ملیته!😒

کیف کارتهامو چرخوندم سمت خودم و با تعجب دیدم کارت ملیمه!!!!😜

همسرم گفت: گواهینامه ت تو داشبورده خانم.😒...

منم امروز سردیت یه خاطره سمی بیاد موندنی ساختم ک تا نسل اندر نسل خودمون و بچهامون ادامه پیدا میکنه

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

... اقاهه کلید رو آورد و در دستگاه رو باز کرد و کارتمو در آورد.

رفتم جلو که قاپش بزنم، ولی کارت رو کشید عقب و گفت: این که اصلا به نام شما نیست خانم. به اسم یه آقاس.😒

یادم افتاد کارت عابر بانک دومم به اسم همسرمه. گفتم: آخ آره. بنام ایشونه. همسرمه. 

همسرم آهی از سر تاسف کشید و کارت ملیش رو نشون داد و عابر بانکم رو پس گرفت.🫤

کارت رو گرفتم و رفتم جلوی عابر بانک.

همسرم گفت: چکار میکنی؟😒

گفتم: وایسا باقی پولو بگیرم دیگه.😁

در تمام این مدت اون خانم مسن و دخترش هاج و واج ما رو نگاه میکردن.🤣

کیف کارتهامو برداشتم. کارت دومم رو که می خواستم ازش برداشت کنم، اشتباها انداختم تو کیفم و کیفمو دادم دست همسرم. و وایسادم جلوی دستگاه.

اومدم کارت رو بزنم تو دستگاه که فهمیدم کارت اولی رو برداشتم.

با کلافگی دنبال کارت دومم می گشتم که همسرم پرسید: چی شده؟🧐

گفتم: کارته رو پیدا نمیکنم.😣

دختره گفت: انداختیش تو کیفت.😒

گفتم: ماشاالله شما چه حواستون جمعه.😁

کیفمو از همسرم گرفتم و کارتمو در آوردم و زدم تو دستگاه و بالاخره موفق شدم باقی پول رو برداشت کنم🤣😇💪...