2777
2789
عنوان

بعد باشگاه میتونم برم مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 29 پست
بدنت رو بشور فقط سرتو قبل باشگاه بشور تو باشگاه گوجه ای ببند اگه شامپو خشک داری ی شامپو خشک بزن دیگه ...

اره مگه همین کار بکنم

ممنون عزیزم

شامپو خشک ندیدم تا حالا چی هست

جدی پس حتما همین کار میکنمالبته من جلسه پیش قبلش دوش گرفتم بعدش با اینکه لباسم از عرق چسبیده بود به ...

اره چون عرق اگه غذاهایی سیر و پیاز دار نخوری و ادویه محدود باشه 

و تنت تمی باشه بو نمیگیری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره مگه همین کار بکنمممنون عزیزمشامپو خشک ندیدم تا حالا چی هست

ی شامپوهای پودری خشک هست حالت اسپری 

مثلا هست حمام میکنی ولی دو ساعت بعد انگار جلو موهات یکم چرب شده یا ی حالتی که مثل بعد حمامش نیست اما تمیزه 

میزنی رو موهات شونه میکنی مثل اولش میشه بوی خوبیم میگیره 

ی شامپوهای پودری خشک هست حالت اسپری مثلا هست حمام میکنی ولی دو ساعت بعد انگار جلو موهات یکم چرب شده ...

اها موهام که به اون زودی چرب نمیشه

فقط مشکل بو عرق بدن داشتم که یبار امتخان کردم اگر قبل باشکاه بدنت کاملا تمیز باشه بعدش بو نمیگیری

منم همیشه قبل باشگاه میرم حمام باشگامم یک روز درمیونه هیچ وقتم بعدباشگاه بو عرق نمیدم حتی وسط تابستون

از باغ می برند چراغانی ات کنند     تا کاج جشن های زمستانی ات کنند    پوشانده اند صبح تورا ابرهای تار    تنها به این بهانه که بارانی ات کنند    یوسف به این رها شدن ازچاه دل مبند    این بارمی برندکه زندانی ات کنند   ای گل گمان مکن به شب جشن می روی    شاید به خاک مرده ای ارزانی ات کنند   یک نقطه بیش فرق رحیم ورجیم نیست    ازنقطه ای بترس که شیطانی ات کنند  آب طلب نکرده همیشه مرادنیست    گاهی بهانه ایست که قربانی ات کنند

نه نمیتونیتروخدا قبل و بعد باشگاه برین حمومساییده شدیم با بوی عرق بقیهجان ما بدون دوش نری

عزیزم من خودم روزی دوبار دوش میگیرم حساس هستم چون بعد باشکاه معمولا میرم جایی از خواهرم اینا میپرسم اصلا بو عرق نمیدم تا بعد که برسم خونه برم دوش بگیرم ولی جون مهمونیم عجله ای هست گفتم مشورت بگیرم

منم همیشه قبل باشگاه میرم حمام باشگامم یک روز درمیونه هیچ وقتم بعدباشگاه بو عرق نمیدم حتی وسط تابستو ...

اره دقیقا منم

حتی روزایی که باشگاه ندارم هم دوش میگیرم 

قبل باشکاه هم دوش میگیرم چون بعدش معمولا میرم بازار اینا اصلا بو نمیگیرم