2777
2789
عنوان

شمارمو از دیوار برداشتن زنگ زدن بهم گفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 58 پست
مشاو. تحصیلی اینکه از الان برای تابستون استخدام کنه طبیعیه ، واسه کنکور از الان آموزش میدن . از دیو ...

آخه اصلا آموزش درست و حسابی هم نمیده که یجوریه اصلا حرف از درس نمی زنه میگه من ۴۵ دقیقه با دانش آموز حضوری تو اتاقش حرف می زنم ۱.۵ ساعت با مامانش 

بعد بهم گف بنظرت بابای اون دختره غیرتی میشه اما به من اعتماد دارن 

عکس رو گف دارم اطلاعاتت روتو سایت ثبت می کنم یه عکس پرسنلی هم قبوله منم عکس خودمو فرستادم 

نه سفته نخواس

حضوری هم گف دانش آموز قبول می کنی گفتم نه ولی هی می گف حضوری درآمدش بالاس و فلان

قسمتون میدم دعام کنین حال خودم و خونواده ام خوب بشه به آرزوهام برسم یروزی برسه بیام بگم بیماریم کامل خوب شده و دیگه قرص نمی خورم آخه میگن دعا در حق یکی دیگه مستجاب میشه منو بی نصیب نکنین از دعا های خیرتون که به شدت محتاج دعام😭❤ دوستون دارم 

شمارتو از کجا گیر اورد اصلا

تو دیوار کتاب برا فروش گذاشته بودم از اونجا برداشته 

قسمتون میدم دعام کنین حال خودم و خونواده ام خوب بشه به آرزوهام برسم یروزی برسه بیام بگم بیماریم کامل خوب شده و دیگه قرص نمی خورم آخه میگن دعا در حق یکی دیگه مستجاب میشه منو بی نصیب نکنین از دعا های خیرتون که به شدت محتاج دعام😭❤ دوستون دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها خوبه یه پولی هم درمیاری

می ترسم ازشون خیلی مشکوک می زنه هر چند گفته نمی خوام اذیت کنم ولی کاراش شبیه یه مشاور نیس

آخه اصلا آموزش درست و حسابی هم نمیده که یجوریه اصلا حرف از درس نمی زنه میگه من ۴۵ دقیقه با دانش آموز ...

من خودم مشاور تحصیلی بودم ، جاهای معروف هم کار کردم هم ونوس هم حرف آخر 

حضوری گفت یعنی بری توی شرکتی جایی؟ آدرس گفت ؟

نه با قاطعیت گفتم حضوری نمیشه دیگه چیزی نگف

بعدشم شرکتشون تو تهرانه خیلی بت شهر ما فاصله داره

من خودم مشاور تحصیلی بودم ، جاهای معروف هم کار کردم هم ونوس هم حرف آخر

جدی ؟الان کار نمی کنین

آره ، نه الان کار نمیکنم چون به هیچ وجه به درد نمیخوره ، من حضوری هم کار میکردم.

چرا بدرد نمی خوره

نه با قاطعیت گفتم حضوری نمیشه دیگه چیزی نگفبعدشم شرکتشون تو تهرانه خیلی بت شهر ما فاصله داره

پرسیدم برای اینکه می‌خوام بدونم واسه چی گفته حضوری بیای ؟ تو ایام انتخاب رشته کنکور کاملا اجباریه که حضوری باشه بابت مسائل همین جاها . اما اینکه گفته دورکاری هم میشه و سفته هم نخواسته برام مشکوکه ، این موسسات حتما سفته می‌خوان بابت اطمینان به مشاور 

چرا بدرد نمی خوره

اول از همه بحث حلال و حرومش که برای من خیلی مهم بود چون شما باید دروغ بگی به مشتری ، من وقتی برام کاملا روشن شد که دارم دروغ میگم اومدم بیرون و در حقیقت این بحث دروغ گفتن اصل بازاریابی هستش ، من با مشاور های خیلی معروف کار کردم و به چشم دیدم که زبونشون چه قدر چرب و نرمه 

پرسیدم برای اینکه می‌خوام بدونم واسه چی گفته حضوری بیای ؟ تو ایام انتخاب رشته کنکور کاملا اجباریه که ...

حضروری خونه دانش آموز میره 

به من می گف تو هم اگه بخوای حضوری اینطوریه 

راجع به سفته و اینا حرف نزده

با این حجم از سادگی‌تون خیلی زوده واسه وارد جامعه شدن! یکم زرنگ تر و باهوشتر برخورد کنید با مسائلی که پیش میاد واستون.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••