2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان نامزد بهتاش زنگ زد نقی چرت و پرت میگفتنقی ام عکس بهتاش و فرستاد گف این پسر الان اینطوریه و ... ...

بعد غمگینش کجاشه که‌همش میگن

جوری زندگی کن که انگار از مرگ برگشته ای!:)

خیلی مسخره بود 

مادرزن بهتاش زنگ میزنه ب نقی ک تکلیف دخترشکنو مشخص کنن نقی برا اینکه ثابت کنه بهتاش مریضه عکسشو میفرسته براشون...

سر همین دعوا میشه و بهتاش میگه دخالت نکنه تو زندگیش و...

خیلی به نظرم چرت بود سریالی ک پر سکانس خنده بوده حالا هی بحث و ضایع کردن همدیگه

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

مامان نامزد بهتاش زنگ زد نقی چرت و پرت میگفتنقی ام عکس بهتاش و فرستاد گف این پسر الان اینطوریه و ... ...

حرف نقی خیلی زشت بود تو بدترین حالت ممکن از بهتاش عکسای بدی گرفته بعدم به زنه گفته این حیوون شده داریم می‌بریم به ضریح ببندیمش بلکه آدم بشه. آبروی طرف رو با خاک یکی کرده. حقیقتا هرچی بهتاش گفت راست بود نقی همیشه منم منم میکنه همه رو با هم می‌فرسته ته چاه .

یکم دلم سوخت واسه نقی ولی بالاخره یکی بایا اینارو به نقی میگفت

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بعد غمگینش کجاشه که‌همش میگن

فیلم غمگین نبود کلیپ های که تو اینستا درست کردن خیلی سوزناک بود

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

حرف نقی خیلی زشت بود تو بدترین حالت ممکن از بهتاش عکسای بدی گرفته بعدم به زنه گفته این حیوون شده دار ...

چی بگم...

دیگه هرکس یه نظری داره

اونم اونطوری گفت که دیگه اون نگه بهتاش چرا اینطوریه و میگفت وسایلاشو میندازم تو کوچه

نقی گناه داشت🥺🫠💔

کاربری ما دست ۲نفره♥️