2777
2789

مثلا من الان تاپیک بزنم بهترین قرص لاغری

یا تاپیک بزنم اسلیو معده و بوتاکس معده و این چیزا

یه عده لاغر و خوش اندام که معدشون نصف معده منه میان میگن اینکارو نکن فلان کارو بکن نظر خیلی هاشون برام قابل احترامه 

ولی یکی با تندی بهم گفت وا چرا ورزش نمیکنی چرا رژیم نمیگیری من خیلی ناراحت شدم

مگه عقلم نمیرسه باید ورزش کنم مگه تو شرایط منو میدونی؟

من کلی دارو دارم در روز مصرف میکنم از تیروئید گرفته تا کبد و فلان و بیسار بعد مخم و مه گرفته همش بیحالم این درسته که قضاوتم کنین بگین تنبلی؟

نه خدایی این درسته که طرف برگشته به من میگه تو داری بهونه میاری باشه عزیزم من تنبل بی عرضه ضعیف اصلا نباشم تو این دنیا زندگی برا تو بهتره😭 

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوازده سال پیش اسلیو کردم هرکی هرچی میگه بگه برام مهم نیست مهم اینه انجام دادم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم من تپلم ... اما اسلیو و قرص و اینا اصلا خوب نیست پدر معده رو در میاره 

پیاده روی کن روزی نیم ساعت ، للزم نیست ورزش سنگین کنی که 

یا اینکه شیرینیت رو قطع کن کلا قند نخور خیلیییییییییی جواب میگیری (من تو یه هفته هیچ چیز شیرینی نخوردم به جز خرما و کمر شلوارم گشاد شده بود برام)

🌱🦋

ناراحت نشو اونا هم درکی از چاقی ندارن 

من مادرشوهرم ۱۰۰ کیلوعه بعد پسراش هی میگن خیلی چاقی فلان،به نظر خودشون میخوان لطف کنن و مادرشون به فکر بیفته ولی نمی‌دونن دلش چقد میشکنه 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
شربت زنجبیل برا کالری سوزی عالیه... مخصوصا صبحانه اگه بخوری.... درسته تیزه ولی عالیهعرق کاسنی هم خن ...

شربت زنجیل چیه کی داره همون عرقشه؟

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

ول کن بابا من اصلا به این چرت و پرتها اهمیت ندادم رفتم اسلیو واقعا اعتماد بنفسم برگشت

من خودم جرعتشو دارم برم شوهرم راضی نمیشه میگه میترسم از دستت بدم و این چرتا پرتا🥺

تپلا ک ی قشر اقلیت و خاص نیستن ک درک نشن 

تو این دوره زمونه نصف مردم اضافه وزن دارن 

شما حساس شدی 

اونا از روی دلسوزی و راهنمایی میگن ب قول شما حالا شاید تجربه سختی رژیمو نداشته باشن 

بنظر من اگ اضافه وزن خیلی زیاد نباشه وbmi ب اندازه ای نباشه ک اسلیو جنبه درمانی پیدا کنه بهتره انجام ندی 

اینو همه دکترام میگن دیگ 

وزن فعلی:۵۰✅     هدف اول:۵۵.     هدف دوم:۶۰