2777
2789
عنوان

کاش خبر نخونم دیگه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 46 پست
چی بود میشه تعریف کنی

سلام عزیز 😉

چطوری🙂 

بازم دیدمت دلم بندری خواست ، پارسال دیدمت رفتم سریع درست کردم😋😍🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

امروز توی یزد یه بچه که باباش تفنگ بادی سه روز بوده خریده بودن باخواهرش تنها میشه بعد خواهر این که پنج سالشه خودشطفلی۱۱سالش بوده بااین تفنگ بازی میکردن که ساچمه پربوده میزنه به قلب داداشش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه از این خبرای خیانت و خودکشی و قتل و اینا پخش میشه هاولی آدم فکر نمیکنهممکنه تو شهر خودشتو محله ...

اوف ما همسایه بغلیمون زنش رو کشت تا چند وقت حالم بد بود

دوباره سه چهار تا همسایه اونورتریمون رو پسرش رو در کوچه با تیر زدن همه ریختن بیرون

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام عزیز 😉چطوری🙂 بازم دیدمت دلم بندری خواست ، پارسال دیدمت رفتم سریع درست کردم😋😍🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

سلام مرسی شما خوبی❤️😂

خخخ بازم درست کن❤️😂

خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙

دیشب پریشب گفتن یه آقایی خودشُ انداخته پایینخودکشی کرده بعد رفتن تو خونه دیدن قبلش سر خانمش بر‌.یده� ...

یاخدااااا

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

چی بود میشه تعریف کنی

حالا همین نیم ساعت پیش

تو تلگرام جزئیات همون خبری که یکی از بچه های گروهمون گفتُ دیدم

عکسای تو خونشون پخش شده

یه بچه ۷ ساله داشتن

آقاهه با رژ رو آینه اتاق خواب

و در سرویس نوشته

مقصر مامان بابای خانمه هستن

هر روز بهم خیانت میکرده

با اون پسره که تعمیر کار بوده

مواظب پسرم باشین

به هیچ وجه ندینش به مامان بابای خانمه

دلم میسوزه برای هر سه تاشون

اون بچه ای که تو چه تنشی بود

هم مرگ مادر دیده هم پدر

اون مرد که اگه واقعا بهش خیانت شده چی کشیده

و اون زن که الان دستش کوتاهه و خدا میدونه مرده راست گفته

یا فقط آبروی زنشُ برده

تگزاس زندگی میکنی

🤣🤣🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ممنونم🌻انقدر حس بدی دارمبا خودم میگم شاید دروغ نوشته باشهالان آبروی خانمه تو کل محلشون با پخش شدن ا ...

خانومه چیکار کرده مگه

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂