2777
2789
تا روز ۱۴ صبر کنم اوکیه؟

ببین الان دو روز به موعدته درسته؟بذار ده روز از موعدت بگذره یعنی ۱۲ روز دیگه آزمایش بده 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم 12روز پیش hcg زده بودم روز ۹ و ۱۰ بعد از تزریق hcg بی بی چک زدم حتی بعد خشک شدن کاملا منفی ...

إن شاءالله صحیح وسالم بغل بگیریش

من دیشب بیبی چک خریدم ولی میترسم بزنم منفی بشه

دعام کنید این ماه باردار باشم

فرصت کمی دارم

إن شاءالله صحیح وسالم بغل بگیریشمن دیشب بیبی چک خریدم ولی میترسم بزنم منفی بشهدعام کنید این ماه بارد ...

انشاالله ک مثبت خوش رنگ میشه عزیزم ❤️

خالق تو را شاد آفرید، آزادِ آزاد آفرید ✌️🕊️
مررررسی عزیز دلماینجا ک بعضی ها دارن میگن منفیهآخه هیچوقت بی بی چک هام اینجور نمیشد همیشه منفیه منفی ...

مثبت فکر کن صبح برو آزمایش بده عزیزم

چون دقیقا زیر تی هاله نیفتاده دوستان میگن شاید خراب باشه

انشاءالله مثبته عزیزم

عزیزم آزمایش دادی جوابش چیشد؟

عزیزم امروز رفتم آزمایش دادم گفتن مشکوکه 

گفتم تیتر بتاشو اندازه بگیرید گفتن چون مشکوکه احتمالا خیلی بالا نیست ، بهتره ۷۲ ساعت دیگه تکرارش کنی

عزیزم امروز رفتم آزمایش دادم گفتن مشکوکه گفتم تیتر بتاشو اندازه بگیرید گفتن چون مشکوکه احتمالا خیلی ...

رو چند بود عزیزم

چون میگن بالای پنجاه مثبته ولی باید هر دوروز تکرار بشه و روزانه عددش دوبرابر بشه

الان باردارم بتام پایین بود دکتر بهم گفت شاید خارج رحم باشه و باردارم شاید نباشی 

منم هر دوروز تا یه هفته آزمایش میدادم چک‌میکردم

بعد رفتم سونو تا تازه یکماهم شده یعنی سه هفته م بود😅بخاطر همین بتام پایین بود

انشاءالله بحق فاطمه زهرا یه بچه سالم و صالح بهت بده و بارداری باشی و بسلامتی بغل بگیریش

رو چند بود عزیزمچون میگن بالای پنجاه مثبته ولی باید هر دوروز تکرار بشه و روزانه عددش دوبرابر بشهالان ...

مرررسی گل قشنگم

خدا می نی شما رو هم سالم و سلامت حفظ کنه بسلامتی بغل بگیرینش 

من آزمایشم بتا معمولی بود یعنی فقط نشون میداد با داری مثبت هست یا منفی 

ک از آزمایشگاه تماس گرفتن گفتن مشکوکه باید چند روز دیگه تکرار شه 

عدد نداشت

مرررسی گل قشنگمخدا می نی شما رو هم سالم و سلامت حفظ کنه بسلامتی بغل بگیرینش من آزمایشم بتا معمولی بو ...

آها درسته آزمایشتو فردا با تیتر بتا انجام بده ببین رو چنده بعد هر دوروز آزمایش تیتر بده و مقایسه شون کن اون عدد. هر روز دوبرابر میشه 

آها درسته آزمایشتو فردا با تیتر بتا انجام بده ببین رو چنده بعد هر دوروز آزمایش تیتر بده و مقایسه شون ...

حوصله استرس کشیدن ندارم دلمم به شدت درد می‌کنه حس میکنم می‌خوام پریود شم 

دو سه روز صبر میکنم اگه پریود نشدم میرم آزمایش میدم