2777
2789
عنوان

حرف زدن پسرم

89 بازدید | 11 پست

سلام پسرم ۵ سالشه جملات ۶ تا ۷ تایی رو میگه شعر حفظ میکنه با سوره حفظیاتش خیلی خوبه ولی کم حرفه توی خونه زیاد حرف نمیزنه وگرنه همه چی رو میدونه و میفهمه و میگه ولی احساس می‌کنم از همسناش‌ عقبه🥲🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوما

اگر کسی گروه قدیمی توی تلگرام داره و نمیخوادش درخواست دوستی بده ، ازش میخرم و براحتی میتونید کسب درامد کنید

نکته : حتما اکانت تون باید تایید دو مرحله ای داشته باشه 

کاربری 98 هستم ، کاربریم رو ترکوندن
بچه ساکتیه اشنا هامونم 2 تا دختر دارن یکیشو نمیسه ساکت کرد از بس حرف میزنه و فضولی میکنه ی دختر دیگ ...

ولی من میترسم عقب باشه از همسناش‌ بعدا به مشکل بخوره توی مدرسه‌ 

ولی من میترسم عقب باشه از همسناش‌ بعدا به مشکل بخوره توی مدرسه‌

ساکته عقب نیست مثلا ممکنه وقتی تو مدرسه میزنشش نتونه از خودش دفاع کنه یا اینجور چیزا

عقب مونده نیست باهاش کار کن ک اگه کسی تو مدرسه اذیتش کرد بره ب مدیر یا معلمش بگه بیاد خونه بهتون بگه

ساکته عقب نیست مثلا ممکنه وقتی تو مدرسه میزنشش نتونه از خودش دفاع کنه یا اینجور چیزاعقب مونده نیست ب ...

اینطور چیزا رو میگه اگه کسی بزنش یا اذیتش کنه اون سری خونه یکی از فامیلامون‌ یکی از پسرا اونجا هی اذیتش میکرد کشتش‌ پسرم😅

اینطور چیزا رو میگه اگه کسی بزنش یا اذیتش کنه اون سری خونه یکی از فامیلامون‌ یکی از پسرا اونجا هی اذ ...

خوبه پس بچه ساکتیه خوش بحال ت چون وقتی هم نوجوان بسه مثل پسرای دیگه دردسر نمیتراشه