2777
2789
عنوان

تروخدا خواهرانه کمکم کنید

172 بازدید | 35 پست

من با پسری چهار سال دوست بودم و از همون اول قصدمون ازدواج بود و هر دفعه به دلایلی نمیشد عقد کرد الان خواستن بیان که گفت مهریه۱۴ .....(تایپیکشو زدم )منم مخالفت کردم و گفت اگر راضی شدی خبرشو بده خدانگهدار ...تو این چهار سال همه جوره پشتم بود هوامو داشت هروقت چیزی خواستم نه نگفت خیلی خیلی پشتم بود نمیگم قهر و بحث و دعوا نداشتیم بود ولی هروقت من پروف یا استوری دپی  میزاشتم میومد صحبت میکرد و آشتی میکردیم الان از اینستا هرچی استوری میزارم کلا نمی‌بینه 

بیو مرگ میزارم عکس العمل نشون نمیده ...تو روبیک روزی ی بار آن میشد من کلا تلمو حذف کردم متوجه شده بود از روبیک بازدیدمو نگاه میکرد و قبلا اینطوری نبود الان صبح زود آن میشه که ببینه تا کی بیدار بودم ...والان جدا از پیام چکار کنم که برگرده خیلی نبودش ازیتم می‌کنه 😔😔😔

این کاری ک میکنم میدونم درست نیست ولی راهی جز این ندارم نظرتون چیه پرون انا الله و انا الیه راجعون ...بزارم شاید ترغیب شد و پیام داد 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم .این کارا چیه میکنی پروف مرگ وانا لله واین حرفا .این کاراجز اینکه سبکت میکنه هیچی دیگه نداره برات .تو دوره زمونه الان مگه14تا سکه کمه .بعدشم اگه واقعا دوستش داشته باشی این چیزا حاشیه ست.بنظرم خیلی منطقی تر از این حرفا رفتار کن

عزیزم این بچه بازیاچیه پروفایل دپ واینا😐اگه خیلی دوسشداری بیشتر فک کن رومهریه خیلیا الان بیشتراز۱۴ت ...

خب عروساشون خواهراش هیچکس ۱۴تا نیس 

تو اقوام ماهم حتی یک نفر ۱۴سکه نیس

چرا اینقدر واکنش نشون میدی

اینطوری که برنمیگرده، کات میکردی بی واکنش و حذف و استوری

در ضمن 14 تا سکه خوبه که، مهم رفتار طرف هست، اطرافم 800 تا سکه چیزی مهر نگرفت

تو زندگی مشترک با سیاست باید دارایی طرف رو دستت بگیری