2777
2789

از نظر راحتیه کار باهاش و سود بیشتر دادن و 

آیا پول پیامک کم میکنن مثل بانک های دیگ؟

وام دادنشون چجوریه و درصد وام ها؟

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

بلو عالیه ..۵۰۰تک تومنم برداشت کنی اسش میاد ۱۰ب بالا داشته باشی همون مقدار بهت وام میدن البته باید مثلا همون ۱۰سه ماه تو کارتت بوده باشه..مبلغ بالاترسودبیشتر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتاشو دارم ویپاد بهتره تا دویست میلیونم وام میده سودش ۱۸تا۲۳هست ولی من فقط با توجه به میانگین حسابم ۵۰گرفتم واسه مقدار بالاتر هم باید حسابت کار کنه هم ضامن میخاد همه مدارکو انلاین بارگذاری میکنی 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بلو عالیه ..۵۰۰تک تومنم برداشت کنی اسش میاد ۱۰ب بالا داشته باشی همون مقدار بهت وام میدن البته باید م ...

پیامکش پول کم میکنه از حساب؟

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

دوتاشو دارم ویپاد بهتره تا دویست میلیونم وام میده سودش ۱۸تا۲۳هست ولی من فقط با توجه به میانگین حسابم ...

سودی ک ماهانه میدن برای پولت بلو بیشتره یا ویپاد؟

پیامکش پول کم میکنه از حسابت ویپاد و میگم؟

پیامکش پول کم میکنه از حساب؟

ن عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

من ویپاد دارم راضیم

برای پیامکش پول کم میکنه ازت؟ سودش چقدره؟

سودی ک ماهانه میدن برای پولت بلو بیشتره یا ویپاد؟پیامکش پول کم میکنه از حسابت ویپاد و میگم؟

من پول نذاشتم سود بگیرم عزیزم فقط ازش وام‌گرفتم زنگ بزن پشتیبانی ازشون سوال کن خیلی خوب جوابگو هستن

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

من پول نذاشتم سود بگیرم عزیزم فقط ازش وام‌گرفتم زنگ بزن پشتیبانی ازشون سوال کن خیلی خوب جوابگو هستن

اگ پول نزاری مگه میشه وام بگیری؟ مگه اندازه پولت بهت وام نمیده؟ 

اگ پول نزاری مگه میشه وام بگیری؟ مگه اندازه پولت بهت وام نمیده؟

من خورد خورد گذاشتم مثلا ده تومن

سود نمیدن ویپاد وامش بهترهبلو کار کردن با برنامه اش آسونه

برای پیامکشون پول کم میکنن؟