2777
2789
عنوان

خواستگاری😔

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 30 پست
اخه دلمو خیلی شکونهحقش نیست اشتی کنیم

کی گفته اشتی کنی ولی سعی کن همراه خانوادت باشی حضور داشته باشی اونجا این که تونسته ۸ سال ازت قهر بمونه بازم میمونه زنشم یه بهونه میده دستش

برادر من همون از اوایل نامزدیش خیلی عوض شد برا همین دختره از چشممون افتاد 😐الان سعی میکنه بهمون نزدیک شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از زنش خوشم نمیاد ولی همه مراسماشو رفتم تو خواهرشی کم کسی نیستی برات مهم نباشه خوشحال ولی بی تفا ...

اخه با اون خانواده چند ساله قهر بودیم تازه یه ساله اشتی کردیم

نمیدونم این داداش من چش بود که دختر اونا چشمشو گرفته

غم دیده زاهدان💔😅

کی گفته اشتی کنی ولی سعی کن همراه خانوادت باشی حضور داشته باشی اونجا این که تونسته ۸ سال ازت قهر بمو ...

برم ولی با دختره یه سلام هم ندیم بد نمیشه؟

اخه سر جریانی که گفتم دختره قیافه میگرفت و اخرین باری که دیدمش جواب سلاممو نداد

غم دیده زاهدان💔😅

برم ولی با دختره یه سلام هم ندیم بد نمیشه؟اخه سر جریانی که گفتم دختره قیافه میگرفت و اخرین باری که د ...

اخرین بار قهر بودین که سلام نداده این بار برو وارد که شدی به همه سلام بده مستقیم نرو سمتش اگه دیدی جواب داد تو هم یه لبخند بزن اگه نداد که خب فکر کن نشنیده به بقیه توجه کن و گوش کن ببین چی میگن بعدشم که نامزد کنن اگه دلت میخواد کلا باهاش حرف نزن این بخودت بستگی داره 

اخرین بار قهر بودین که سلام نداده این بار برو وارد که شدی به همه سلام بده مستقیم نرو سمتش اگه دیدی ج ...

دختره داداشمو دوست داره

ولی یه حس عجیب دارم

قبلا با دختره مشکل نداشتم بعد این جریان که منو درغگو جلوه داد دیگه خوشم نمیاد ازش

غم دیده زاهدان💔😅