2777
2789

من برای همه چله های حاجتروا یی انجام میدم خدا روشکر حاجت روا شدن طی همون سال

ولی یک حاجت خودم دارم دو سالیه خیلی از خدا خواستم که حل بشه ولی نمیدونم چرا دعام در حق خودم گیرا نیست، نه اینکه خدا صدامو نشنوه ها خیلی هم هوامو داره خیلی تاثیرات دیگه ای از دعا و چله ها دیدم ولی این حاجت خیلی خیلی برام مهمه

اگه کسی براش مقدوره یا دعاش میگیره من یک چله برای حاجتش انجام میدم اونم به نیتم خدایی چله ای انجام  بده، فقط یک نفر 

«اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ» 

سلام مادرچه چله ای رو انجام میدین امکانش هست بهم بگید ممنونم التماس دعا

سلام

تاپیکهام هستن

شما حاجتتون رو بفرمایید من چلشو میگم خدمتتون

«اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاجتم ظهور آقا امام زمانم حضرت موعود (عج)با ظهور ایشونه که همه حاجت هامون برآورده میشه

اولین کار ترک گناهه 

و خوندن دعاهای مخصوص 

دعای الهی عظم البلا رو زمان پخش اذان با صدای بلند بخونید