2777
2789
عنوان

تو رو خدا بگید چیکار کنم

116 بازدید | 16 پست

منم میخوام مثل خانم های دیگه آزاد باشم  کار می کنم شبا شوهرم میاد خستم میکنه مادر شوهرمم عممه به شوهرم میگه منو بزنه واقعا دروغ نمیگم منو میزنه اونم جلو بچم صبح داره میره سرکار همه چیز نرماله اما شبا زیر دستاش جون میدم سر هر چیزی با من دعوا میگیره خودش لباسای خوب میپوشه اما من باید مانتو های بلند با شلوار های زشت بپوشم نبومدم شما رو ناراحت کنم وای من هنوزم دنبال راه حلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور ادمیه؟نمیشه باهاش حرف زد؟بابای خوبیع؟درامدتون خوبه؟چرا مستقل نیستین

دخترم میترسه ازش من شبا زیر تخت دخترم میخوابم اون از استرس میترسه بخوابه

باشه تو رو خدا بگووووو

راحلش اینه که وقتی زد پلیس صدا کنی منم مثل تو پنج سال زیر کتک و خیانت و توهین و توهین بودم جوری که سر خانوادم چه دیر رسیدم خونه تبر داغ زده روند وام مهرمم بخشش کرده بودم اونروز سر چیز الکی زد منو رفتم پاسگاه شب اومد باز سر و صدا میکرد زنگ زدم پلیس اومد از اونروز جرعت ندارن روم دست بلند کنه

ببین خواهرم من دوسش داشتم ازدواج کرده بودم همه میگفتن زدنی به پلیس بگو من از همه قایم میکردم زیر چشمم همیشه کبود بود همه جام گاز می‌گرفت میگفتم افتادم یا کرم میزدم از زنگ به پلیس میترسیدم ولی الان دوهفته هس دعوا هم بشه دست نمیتونه بلند کنه