2777
2789
عنوان

کیا با مشاوره زندگیشون تغیر کرده

48 بازدید | 8 پست

سلام

خانومای عزیز لطفا اگه مشاوره رفتین حتی بزرگترین مشکلاتتون با همسرتون حل شده یا بهتر شده تحربتون رو بهم بگین🌹

من اصلا آرامش ندارم احساس میکنم دیگه ذوقی ندارم روانم به هم ریخته 

من از رفت و امد های زیاد خانواده همسرم

و اینکه همه ی تفریح و مسافرت ما با اوناس خسته شدم

یه جورایی حریم شخصی منو رعایت نمیکنن اصلا توی این چندسال حس نکردم مستقلم با اینکه خونم جداست فرهنگ من خیلی فاصله داره با اونا خیلی چیزارو نمیتونم بگم

تجربتون رو بگین لطفا🥲🌹

من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋

من دارم‌‌میرم

این هفته جلسه سومه

تا الان فقط اون شنیده

قراره این هفته راهکاراشو بده

توکل بر خدا

منک بریدم💔

اما خودش میگ حاد نیست درست میشه

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرفتم مشاوره .

ولی  هر کاریم کنیم  این مردا دست از خانواده هاشون نمیکشن . 

حتی شده قایمکی 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من دارم میرم ،تاثیر خوبی داشته 

چیزی که بهش آگاه شدم اینه که من نمیتونم پدرو مادرم یا همسرمو تغییر بدم ، همین که ذهن و افکارمو تغییر بدم دنیای اطرافم تغییر می‌کنه

💜                                                                                                                                                                                                                                           
نرفتم مشاوره .ولی هر کاریم کنیم این مردا دست از خانواده هاشون نمیکشن . حتی شده قایمکی

نه من هرگز نمیخوام دست از خانوادش برداره

اصلا هرچیزی میخوان براشون بخره هر روز بره دیدنشون

باهاشون مسافرت بره

فقط منو نبره🤦‍♀️خسته شدم دیگه

نه من هرگز نمیخوام دست از خانوادش بردارهاصلا هرچیزی میخوان براشون بخره هر روز بره دیدنشونباهاشون مسا ...

تو رو نبره ؟  فک و فامیلا میگن   دارن جدا میشن  واسه همین زنش کنارش نیست ،خانوادشو میبره . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من دارم میرم ،تاثیر خوبی داشته چیزی که بهش آگاه شدم اینه که من نمیتونم پدرو مادرم یا همسرمو تغییر بد ...

وقتی میرم تو جمع خانواده همسرم

مامانش نصیحتش میکنه که اول خواهرت بعد زنت🤦‍♀️اصلا نمیتونم بفهمم چرا انقدر بدجنسه و میخواد از عمد اذیتم کنه

انقدرم میخنده و شوخی میکنه که اصلا نمیشه بهش اعتراض کرد

تو رو نبره ؟ فک و فامیلا میگن دارن جدا میشن واسه همین زنش کنارش نیست ،خانوادشو میبره .

نه اونا با فامیل رفت و امد ندارن

ببین نمیدونم چجوری توضیح بدم

هیچ چیزی رو رعایت نمیکنن مادرشوهرم از عمد یکارایی میکنه

مثلا روز تولد من صحبت تولدم که شد سرشو از گوشی درنیاوورد حتی یچیزی بگه بعد زنگ من میزنه کیک میخریم میایم خونه شما خواهرشوهرتو سوپرایز کنیم😕من نقش حمالو دارم این وسط