2777
2789

دخترم مدرسه غیر انتفاعی میره الان 3 ساله یکجا هست جابجا نشده چون مدیر خیلی مراعات حال همه رو میکنه مثلا ما 10 اسفند به بعد نرفتیم مدرسه هیچ ایرادی نگرفت

اما کادر مدرسه خیلی خاله زنک و نابلد هستند همیشه ی خدا تو دفتر غیبت فلان مادر یا فلان پدره... مدیر عملا هیچ اقتداری نداره

. هر ظهر من نیمساعت به تعطیلی مدرسه از اداره میرم دم مدرسه بچمو بر میدارم برمیگردم اداره . ماشین شخصی هم ندارم با اتوبوس یا اسنپ

هر روز ظهر که میرم یکی از همکلاسیهاش (مثلا آهو )نیمساعت زودتر داره میره خونه

دیروز به معاون با خنده و شوخی گفتم خانم فلانی میشه دختر منو بدین گفت نع سر ساعت 1 گفتم بخدا منم هلاکم  باید برگردم ،  آخه پس چرا فلانی رفت؟

گفت چرا زود میای که ببینی اون زودتر رفته؟

باز با خنده گفتم آخه همیشه اون زود میره خدا خیرتون بده بچه رو بدین منم برم دیرم میشه

اونم خدایی دخترمو صدا زد و رفتیم

امروز یکهو یه مادری زنگ زد بهم گفت مادر اهو با توپ پُر اومده دم در مدرسه میگه شماره ی فلانی یعنی من رو کی داره؟ که رفته جیغ و داد کرده تو مدرسه قشقرق بپا کرده  گفته چرا آهو زود میره؟

چون این خودش عرضه نداره بچشو جمع کنه به آهو گیر داده...

منم خیلیییییییییییییی ناراحت شدم خیلی زیاد

چون من بچمو به دندون میکشم میبرم و میارم خدا بدونه من چطور هم سر کار میرم هم سر ساعت دم مدرسه ام باز برمیگردم 

رفتم داخل مدرسه به مدیر گفتم چرا اینقدر مدیریتتون ضعیفه؟چرا کادر مدرسه باید حرف ببره بیاره؟ اونم به دروغ؟ چرا به کادرت تذکر نمیدی؟

چرا الکی گفته من قشقرق بپا کردم؟ یه دفعه مدیر برگشت گفت زبونتو دراز کردی؟ من چقدر با شما  راه اومدم؟ برو خودت به معاونه بگو چرا دروغ گفتی . امروزم نیومده فردا میاد. به من چه ؟ چرا به من میگی مدیر ضعیف؟ این آهو زود میره چون باباش نیمکت خریده واسه مدرسه ما تورودربایستی شون گیر میکنیم

گفتم من باید به معاونت تذکر بدم یا شما؟ شما باید ببینی چرا معاون دروغ میگه که دو نفر بجون هم بیفتند .  بعدم من چون پول ندارم باید خفه شم؟

که کل معاونها ریختن تو دفتر و شروع کردن ولوله بپا کردن و یه جوری شلوغ کردند که از کرده ام پشیمون شدم. گفتم چه مدرسهع ایه که آدم نمیتونه یه شکایت کنه اینطور گارد میگیرید؟

اومدم از دفتر بیرون دیدم بچم با بغض کنار دیوار ایستاده منم با حال بدی اومدم اداره

بچمو یه کیک دادم خودمم کوفتم نخوردم

خیلی ناراحتم

از طرفی  فکر جابجا کردن مدرسه برای سال بعد  روانم رو بهم میریزه

اصلا نمیدونم مدرسه ی دیگه یا جایی هست که محیطش از لحاظ درسی استرس زا نباشه؟ خیلی برام مهمه بچه احساس راحتی داشته باشه 

و از طرف دیگه  رفتار امروزم غلط بود حتی با اینکه حرف بدی نزدم فقط گفتم مدیریتتون بده

البته رفتار کادر هم نامحترمانه بود و حسابی گارد گرفتند.

توروخدا تو موقعیت من بودین چکار میکردین؟

جابجا میشدین یا میموندین؟

معلومه مدرسهرو عوض کن

عزیزم چه خبره؟؟ بچه رو نیم ساعت زودتر از پای درس بلند‌میکنن؟

اصلا این مدرسه از لحاط سطح درسی چجوریه؟ 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

معلومه مدرسهرو عوض کنعزیزم چه خبره؟؟ بچه رو نیم ساعت زودتر از پای درس بلند‌میکنن؟اصلا این مدرسه از ل ...

خوب بچه ی من پایه ی دومه 

بد نیست ولی اون دانش آموز یکمم ضعیفه البته به من مربوط نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه یکم تو مدرسه استرس بکشه لی به لالاش نزارن بهتر از اینه اینطور بچه ها رو تفکیک کنن

از کجا مطلعی که سرکلاس درس هم اینطور با بچه ها با تبعیض رفتار نمیکنن؟

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

کلا بحث با کادر مدرسه رو نمی‌پسندم چه دولتی چه غیر دولتی 

بنظرم کلا چه این مدرسه چه مدرسه دیگه ،بزار بچت راحت بگذرونه توی مدرسه و الان بااین دعواها روح اون بچه بهم ریخته تا بزرگ بشه هم یادش نمیره ،تروما نساز واسش 

خوب بچه ی من پایه ی دومه بد نیست ولی اون دانش آموز یکمم ضعیفه البته به من مربوط نمیشه

عزیزم مدرسه اسون گیریه خوب نیست بچه با پایه ضعیف میاد بالا معلومه دل به کار نمیدن معلمها و کادر مدرسه 

نمیگم بچه ها رو بزنن یا تنبیه کنن اذیت کنن ولی دیگه اینطورم نه

مدرسه نیاز به مدیر مقتدر داره فردا سر رو دروایسی با والدین معلوم نیست چه بازی هایی سر بچه ها در بیاره

مدرسش رو عوض کن سال دیگه به هر حال هم که دعوا و تنش ایجاد شده بهتره عوض کنی از همین الان

حق با شماست کاش خودمو کنترل کرده بودم

بنظرم اصلا موضوعی نبوده خودت رو درگیر کنی ، خودت حالا بزرگسالی و قطعا اینقد مشکلات داری این به چشمت مشکل نمیاد ولی بچه ها واقعا گناه دارن ، دیگه از فردا پچ پچ همه توی مدرسه بلند میشه روی روحیه بچه اثر میزاره اونم بچه ابتدایی خیلیییی حساسه و کوچیکه 

ببین خواهرانه میگم بهت ،الان آخر ساله ، باید بیخیال می‌شدی و سال بعد میبردی مدرسه دیگه ، روح و روان بچت رو اولویت بزار همیشه ، حالا جنگ و دعوا هم بشه حق با شما هم باشه بخدا فقط آزار و اذیت روح و روان اون بچه هست ،بماند که محیط مدرسه رو دیگه استرس زا میدونه

شما اشتباهی نکردی 

با شوخی و سیاست با معاون حرف زدی معاون اشتباه رفتار کرد حتی اگر شما هم دعوا هم کرده بودید با معاون نباید میرفت به والدین اهو اطلاع میداد محض خودشیرینی چقدر تنش ایجاد میکنن

کلا از اینجور مدرسه ها که مدیر و معاون مقتدر نداره و همش دنبال خودشیرینی و چاپلوسی برای والدین هستند فراری باشید

همه مدرسه ها اینطورین ‌.  همه  فرق میزارن . 

فرق است بین بچه پولدار و بی پول و بچه ای که  آدم داره توی مدرسه ها . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .