2777
2789

از طرفیم نمیزارن من مستقل بشم هرشغلی پیدا کردم گفتن ن نمیزاریم تا اومدم آنلاین شاپ زدم اینم به هزارتا بهونه و اینکه اعصابمو خورد میکرد کلا گذاشتم کنار 

حالا امروز بهش گفتم بریم لباس بخریم میگه اگه خودت پول داری بریم وگرنه من پول ندارم بهش گفتم مگه من جایی میرم سرکار که پول داشته باشم بعدش گفت دگه به من ربطی نداره 

شاید باورتون نشه من حتی عیدی هم هیچ لباسی نخریدم حتی یه شالم نخریدم 

بیرون که میرم میبینم همه دخترا تیپ زدن خوشگلن بعدش مادر من اصلا نمیزاره و اعتماد به نفسم خیلی پایینه

🥹🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی برخورد کن یا برام لباس میخری یا میرم سرکار.نیاز های عادی زندگیتو براورده نمیکنن اجازه کارم نمیدن ...

فقط منتظر نشستن یه خواستگار پولدار بیاد منو به آرزوهام برسونه

کامل میگن هروقت شوهر کردی برو هرچقد میخوای یه چیزی بخر

🥹🤍

آخه فداتشم نمیزارن اینقد شغلای خوبی پیدا میکنم ولی میگن ندختر خوب نیست بره سرکار

خب پاره وقت پیداکن برو نترس جلوشون وایسا مادر من باعث شد تو سن کم تن به ازدواج بدم . من کردم تو نکن . من جلوشون واینستادم تو وایسا .

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
خب پاره وقت پیداکن برو نترس جلوشون وایسا مادر من باعث شد تو سن کم تن به ازدواج بدم . من کردم تو نکن ...

وای خواهر اصلا نمیشه منم خداروشکر دارم نامزد میکنم از دسشون خلاص بشم

🥹🤍