2777
2789

فک کنم نی نی یار رسما با من مشکل داره ها😶

چی گفتم مگه دردو دلم نمیشه اینجا کرد؟؟؟

اونایی که پرسیدید چیشده تا بیام جواب بدم تاپیک ترکید جریان از این قراره ب ما یازدهمیا گفتن که فقط شش درس یازدهم نهایی هستش ماهم نشستیم تعطیلات عید واسه این شش درس وقت گذاشتیم الان نزدیک امتحانات یهو برگشتن گفتن کل یازدهم نهاییه😶😶😶😶😶😶

یعنییییی یزیدبا امام حسین چنین نکرد که سازمان سنجش با ما اینکارو کرد

خداییش تو که میخواستی همشو نهایی کنی از اول میگفتی ما مینشستیم میخوندیم دیگه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یازدھممسال بعد مثبتش میکنن باو

رسما شدیم موش آزمایشگاهی دهم نهایی دادیم کلا نهایی دهم لغو شد الآنم دارن یازدهمو رو ما آزمایش میکنن ببین جواب آزمایش چطور میاد بچه ها در چ حدن مطمئن باش سال بعد یازدهم هم نهایی نیست ولی خب آدم از اینا می‌ترسه رسما دیوونن

اگه بچه های مهد کودک جای اونا بودن و تصمیم گیری با اونا بودوضع خیلی قابل قبول تر بود

دقیقاااااااااااا ب قول رفیقام موش آزمایشگاهی تشریف داریم همه چی رو ، روی ما بدبختا تست میکنن

رسما شدیم موش آزمایشگاهی دهم نهایی دادیم کلا نهایی دهم لغو شد الآنم دارن یازدهمو رو ما آزمایش میکنن ...

من 407 کنکور میدم

خدا داند تا اون زمان چی میش

کاربر آقا ھستم                                                                      برام دعا کنید بتونم ی رتبہ خوب بیارم