2777
2789
عنوان

اگه توی خیابون بهتون تعرض کردن

292 بازدید | 9 پست

ممکنه تجربیات خودتونو به اشتراک بذارید؟ 

امروز صبح یک مرد مریض پشت سرم صدای حیوون در میاورد. رومو برگردوندم دیدم دقیقا پشت سرمه. تقریبا تنش به تنم خورده بود. ترسیدم ولی برگشتم سرش جیغ کشیدم. خیابون خلوت بود .

الان می‌گم چه کار خطرناکی کردم. اگه چاقو داشت چی؟

زن بودن خیلی سخته. با خیال راحت توی روز روشنم نمی‌تونی راه بری

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

از جاهای خلوت تاریک نباید رفت و آمد کرد 

تو همه کشور ها همینه 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم پیش اومده 

یبارش رو پله برقی مترو تجریش بود اقای سن بالا انقد داد و بیداد کردم 

اخرش برگشت بهم گفت تورو با یمن عسلم نمیشه خورد 😐😐

باورت میشه؟؟؟؟

الان فوبیا پله برقی دارم

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

یه سری یه مرد تو میده فروشی بهم دست انداخت از پشت. شوهرم نزدیکم بود صدامو درنیاوردم ترسیدم به روم بیارم شوهرم بزنتش و شر بشه. اگر شوهرم نبود با لگد و مشت میفتادم به جونش

من بچه بودم تقریبا ۱۳ سالم میرفتم مدرسه یکی دست زد به سینه ام تو اون موقعیت باید بگیری دستشو پیچ بدی جیغ داد بزنی ولی من خیلی کم سن بودم الان کسی جرات داره اینکارو کنه جنازشو با زنجیر کل خیابون میکشم

الان یه سری بی.....میان میگن درست بیایید بیرون . 

نمی‌فهمن که آدم مریض مریضه براش ربطی نداره با حجاب و بی حجاب

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲