2777
2789
عنوان

بارداري

171 بازدید | 30 پست

من ٢ بار سقط داشتم، خودمو شوهرم آزمايش داديم دكتر گفت مشكلي ندارين، نميدنم دگ چيكار كنم، كسي هست مشكل منو داشته باشه؟؟اولين بارداريمو دكتر گفت بارداريه پوچه با قرص سقط كردم دوميم خودش سقط شد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر منم مثل شماس نه خودش مشكل داره و نه شوهرش.بيشتر از تاثير استرس روي بدنه.من خالم بعد از ١٠سال دكتر و اينور اونور رفتن .اخرين دكتر بهش گفت استرس نداشته باش يه مدتم بيخيال بچه دارشدن شو بهش فكر نكن باردار ميشي

نه نتونستم، لكه بيني و درد زياد داشتم، استراحت مطلق بودم بهدشم كه خودش سقط شد

آزمايشاي ايمني و انعقادي دادي؟اگه نه حتما بده،منم بعد سقط اولم دكتر گفت طبيعيه و مشكلي نداري ولي بعد سقط دوم بعد آزمايشات ايمني و انعقادي فهميديم تو هر دو مورد مشكل دارم

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
آزمايشاي ايمني و انعقادي دادي؟اگه نه حتما بده،منم بعد سقط اولم دكتر گفت طبيعيه و مشكلي نداري ولي بعد ...

نميدونم ، دكتر گفت همه آزمايشايي كه واسه باعث سقط ميشه نوشته واسم

ماله تو بارداري پوچ بود يا جنين تشكيل شده بود بعد سقط شد؟

[QUOTE=52766641]نميدونم ، دكتر گفت همه آزمايشايي كه واسه باعث سقط ميشه نوشته واسم ماله تو بارداري پوچ بود يا جنين ت ...[/QUOTEنه پوچ نبودن،ولي هفته هاي پايين بودن اگه خواستي آزمايشاتتو بذار اگه كمكي از دستم براومد راهنماييت كنم

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
[QUOTE=52766641]نميدونم ، دكتر گفت همه آزمايشايي كه واسه باعث سقط ميشه نوشته واسم ماله تو بارداري پو ...

ماله من هر دو جنين تشكيل نشده بود، دكترم اينو پرسيد كه سقط قبل تشكيل جنين بود يا بعدش شايد به خاطر همين ننوشته