2777
2789
عنوان

نی نی سایت شده زنگ تفریح بچه مدرسه ای ها چقدر مسخره شده

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 19 پست
برو گمشو اسکول دیگم ریپ نزن

به تو ربطی داره عقده ای

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمومیه عزیزم مردا هم هستن  نمیشه گفت چرا هستین دیگه ،  الان بنظرم اون تاپیک هایی که اعصابتو خورد میکنه نرو حرفای اینجا هم برا مشورت همین نه تاثیر تو زندگی

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤
عمومیه عزیزم مردا هم هستن نمیشه گفت چرا هستین دیگه ، الان بنظرم اون تاپیک هایی که اعصابتو خورد میک ...

من حرفم سر این نیست ک چرا هستن

سایت عمومیه تو هر رده سنی میتونن باشن 

ولی ب این معنی نیست وقتی از چیزی نمیدونن یا تجربش نکردن شرکت کنن و نظر بدن

مثلا یه دختر خانوم ۱۸ ساله مجرد چه درکی یا چه تجربه ای از رابطه زناشویی داره ک میره کلی چرت و پرت مینویسه

یا چه درکی از بارداری داره میره نظرات پوچ و تو خالی میده

بعد با یه حرف ساده میخوان طبیعی جلوه بدن ک هر کسی نظری داره 

نظری ک چرت و پرته چ درد میخوره 

من حرفم سر این نیست ک چرا هستنسایت عمومیه تو هر رده سنی میتونن باشن ولی ب این معنی نیست وقتی از چیزی ...

حرفت درسته ولی تو هرچی بگم هرکی بادرک خودش قبول میکنه  دیدی الانم که گفتی ریختن سرت شاید توضیح توهم یجوری بود که گارد گرفتن

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤