2777
2789
عنوان

خانمای خوش سلیقه کدوم فرش

79 بازدید | 3 پست

سلام خانما من قراره فرش بخرم بعد از سالها و فرشی هم ک قراره بخرم رو باید سالها تو خونم استفاده کنم و خیلی سخت پسندم نمیدونم چی بخرم که بعد یه مدت قدیمی نشه و دلمو نزنه چه طرح فرش و چه رنگی؟

درسته سلیقه ایه ولی انتخاب برام سخته و تا الان چیزی به دلم ننشسته ممنون میشم راهنماییم کنید یا اگه عکس دارین برام بفرستین

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

پس من چرا اینقدر راحت انتخاب میکنم

هیچ وقتم پشیمون نمیشم از انتخابم 

بعداز خرید ، خسته نمیشم ازش 

هرکیم میبینه خوشش میاد از خریدم 

حالا چه مانتو، چه فرش ، چه کنسول 

مغازه اول و دوم خرید میکنم 

مبلم فقط یه مغازه رفتم

خاطره فرش جهازمو بگم 

سال ۹۰، تو اتوبوس واحد بودم داشتم میرفتم دانشگاه ، در حین حرکت از یه مغازه فرش فروشی رد شدیم، یه فرش چشممو گرفت ، باخانواده ها رفتیم خریدیمش

همه تعریف کردن از طرحش 

امسال یه تازه عروس اومد خونم، گفت فرشتو تازگیا گرفتی؟؟؟ با خجالت گفتم نه بابا برا جهازمه سال ۹۰ گرفتم، گفت اخه داره تازه بورس میشه 

کلن مغازه اول و دوم خریدمو انجام میدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس من چرا اینقدر راحت انتخاب میکنمهیچ وقتم پشیمون نمیشم از انتخابم بعداز خرید ، خسته نمیشم ازش هرکیم ...

معلومه سلیقت خوبه عزیزم من خیلی بدپسندم وقتی هم چیزی میخرم زود پشیمون میشم

میشه نظرتو درمورد خرید فرش بدونم عزیزم؟چه طرحی بخرم قشنگه؟

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد