2777
2789
عنوان

این ماه دو بار پریود شدم

113 بازدید | 15 پست

سلام بعد پریودم پونیکا مصرف کردم برای درمان تنبلی تخمدان

حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟ دوبار پریود شدم تو این ماه

یکبار سوم فروردین الانم که بیست و پنج فروردینه😥

طبیعیه؟ ینی بخاطر دارو؟؟؟

هر ۲۸ روز یکباره 

درسته حالا چن روز زودتر شدی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر مصرف دارو هست 

به طور نرمال فاصله دو تا سیکل باید بین ۲۰ تا ۳۵ روز باشه 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
ینی سیکل بعدی این اتفاق نمیفته؟ نکنه ماهی دوبار پریود شم

ماه بهار همینه اختلال تو هورمونا ماه بعدی صبر کن اگه این اتفتق افتاد یه چکاپ سونو بده تنبلی تخمدان مشخص شه کوچک شده یا تخمدانا حاوی پلی کیست شده یا نه ..اگه خوب شده باشی آزمایش هورمونم برات باید بنویسه

ماه بهار همینه اختلال تو هورمونا ماه بعدی صبر کن اگه این اتفتق افتاد یه چکاپ سونو بده تنبلی تخمدان م ...

تازه ازمایش دادم اینم اولین دوره مصرفه گفته بعد ۳ماه دوباره تکرار سونو ولی پریودام منظم بوده قرص خوردم تخمدان پلی کیستیک درمان شه حالا بدتر که پریودمم بهم خورد🫥

۱۰روز غیر طبیعیه

ببین از ۳ فروردین تا عادت بعدی حدود ۲۸ روزه ک میشه اول اردیبهشت. حالا شما ۶ روز زودتر شدی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

تازه ازمایش دادم اینم اولین دوره مصرفه گفته بعد ۳ماه دوباره تکرار سونو ولی پریودام منظم بوده قرص خور ...

همینه تنبلی و کیست تخمدان پریودای سنگین قطع نشده میاره به تخمدانا نگرانی نداره آ ره بعد سه ناه طول درمانش نترس .

ببین از ۳ فروردین تا عادت بعدی حدود ۲۸ روزه ک میشه اول اردیبهشت. حالا شما ۶ روز زودتر شدی

از روز اول حساب نمیشه که از اخرین روز پریود خساب میشه این بیست و هشت روز

حدود ۱۰روز زودتر من پریود شدم طبیعی نیست

از روز اول حساب نمیشه که از اخرین روز پریود خساب میشه این بیست و هشت روزحدود ۱۰روز زودتر من پریود شد ...

تا جاییکه من میدونم اسمش عادت ماهیانه س و هر ماه یکباره .حالا ی سرچ کن از روز اول پریود ۲۸ رو حساب میکنن. گفتم ک نگران نشی

همینه تنبلی و کیست تخمدان پریودای سنگین قطع نشده میاره به تخمدانا نگرانی نداره آ ره بعد سه ناه طول د ...

من وزنمم کمه واقعا جون ندارم تو ماه ۲بار پریود شم اخلاقمم بد میشه همیشه منظم بودم جز این ماه 

تا جاییکه من میدونم اسمش عادت ماهیانه س و هر ماه یکباره .حالا ی سرچ کن از روز اول پریود ۲۸ رو حساب م ...

جدی؟ خب پس من نمیدونم فقط ترسیدم توی ماه دو بار پریود نشم اگه طبیعیه که هیچ ولی خب باز ۶روزم کم نیس