2777
2789

مثل من من از ۱۹ ،۲۰ سالگیم همیشه با لدمهای ۴۰ تا ۵۰ سال دوستی میکردم آدمهای مثل دکتر پروفسور کارخانه دار کارآفرینان نویسندگان برترین سازندگان برترین و معروف ترین وکلا مربی های فوتبال حتی با دوتا از معروفترین مربی های تیم‌های ایران ارتباط نزدیک صمیمی دارم 

همیشه ازشون یاد گرفتم 

ازم انتقاد کردن عیب هامو بهم نشون دادن کمکم کردن خیلی بی چشم داشت بهم یاد دادن منو خیلی کشیدن بالا خیلی منو شیر کردن که برم جلو زندگی حقمو بگیرم

همیشه جاهای لاکچری و گرون میبردنم همیشه دوسم داشتن خدا همیشه حفظشون کنه

در عوضش یه سری آدم گداشنه مثل بعضی فامیل ها مثل زن عمو ها زن دایی به خون من تشنن بی دلیل مدام و همیشه میگن تو زشتی تو هیچ گهی نیستی تو هیییچی نیستی 

مدام منو تحقیر میکنن مدام از آدم طلب دارن و اگه کاری براشون نکنم عین دشمن جلاده میشن مدام طعنه تیکه کنایه و تحقیر ضمن حرفاشونه 

مدام میخان بهم زخم بزنن مانع پیشرفت من بشن هرچی که بگی حتی زمانی که میخواستم درس بخونم خالم به معنای واقعی خودشو پاره کرد که من نزارن خانوادم درس بخونم که رشته اش الکیه درسش بدرد نمیخوره حیف پول اینا که میرن خرابن بی عفتن هرچی حرف زشت بود هزاربار زد هرچیییی خدا لعنتشون کنه که این فقط یک درصد از بدی هاشون و بخل و کینشون هست 

من بیشتر با هم و سال‌های خودم بودم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بیشتر با هم و سال‌های خودم بودم

هم سن سال‌های من اذیتم میکردن همیشه یا پول قرض میخواستن یا اینکه میخواستن من بیرون رفتنشون حساب کنم یا من براشون خرید کنم کلا طلبکار بودن ازم 

فامیل همینه .ربطی به پولدارو اینا نداره ..

فامیلهای موفق و پولدار هم دارم خیلی با لول با شخصیت هستن اینا چون بدبخت شکست خوردن عمرشونم گذشته اینقدر عقده ایی شدن 

فامیل همینه .ربطی به پولدارو اینا نداره ..

✅️اونم زن عمو

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

فامیلهای موفق و پولدار هم دارم خیلی با لول با شخصیت هستن اینا چون بدبخت شکست خوردن عمرشونم گذشته این ...

فامیل چه پولدار چه بی پول اصلا نباید زیاد جیک تو جیک شد باهاشون تا احتراما باشه .

✅️اونم زن عمو

مثل مار میمونه 

میرفت پایین ترین پسر ممکن آدم مشکل دار معرفی می‌کرد به خانوادم با کلی به به چه چه و دروغگویی

بعد که من ناراحت میشدم میگفتم نه میگفت مثل خودته آدم باید با هم کفو خودش ازدواج کنه تو مگه خودت چه گهی هستی کلی هم عیب ایراد میزاشتن روم و میگفتن تو خیلی زشتی ولی اون پسره خوشگله 

از وقتی سنم کم بود اینکارو میکردن 

بعد هم میگفت ابرو مارو بردی گفتی نه

فامیل چه پولدار چه بی پول اصلا نباید زیاد جیک تو جیک شد باهاشون تا احتراما باشه .

اونها خودشون میچسبونن به من میبینن من یکم موفق میشم ولم نمیکنن تا زهر خودشون بریزن