2777
2789
عنوان

تجربه گرفتن پستونک دارید کمک کنید

339 بازدید | 47 پست

سلام، من پسرم 2 سال و یک ماهشه و میخوام پستونک رو بگیرم، اینم بگم که در طول روز رو به حگده دقیقه رسوندم و روزا مشکلی نداره، فقط موقع خواب به هیچ عنوان نمیتونه، از امروز صبح تصميم گرفتم ندم، معمولا ساعت 2 تو پنج دقیقه با پستونک می‌خوابید، امروز که ندادم از 1.5 گریه کرد و 2 و ربع خوابش برد دیگه زجه میزد

اینم بگم که حرف نمیزنه و بردم گفتار درمانی گفت باید پستونک و بگیری هم فرم فکش داره تغییر میکنه هم تمایلش به حرف زدن کمه، و من روزا گرفتم دیدم تعداد کلماتش بهتر شده و شبها بجای خواب مدام دنبال پستونک هست که از دهنش نیفته،کیفیت خوابش و آورده پایین

خواهشا اگر میتونید راهنمایی کنید، دلم کبابه برای گریه اش

یکم از سر پستونکو بچین

اینکارو کردم ولی با دیدن پستونک قیچی شده انگار آرزوهاشو فنا شده دید بیشتر اعصابش خورد شد و آنقدر از سوز دل گریه کرد تا خوابش برد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکارو کردم ولی با دیدن پستونک قیچی شده انگار آرزوهاشو فنا شده دید بیشتر اعصابش خورد شد و آنقدر از ...

دختر من هنوزم که ۴ سالشه وقتی پستونک میبینه چشماش برق میزنه از ذوق، ناراحتم میشم براش

کاش از همون اول نمیدادم

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

بالاخره بچه ها رو چه از شیشه بگیری چه شیر مادر چه پستونک، دو سه روزی اذیت میکنن. کوتاه نیا، بذار برا ...

دوبار تلاش کردم و همسرم همکاری نکرد، اینبار دیگه نمیخوام کوتاه بیام 

بنظرت دوبار در شبانه روز شیشه میخوره، همه رو باهم بگیرم و تمام یا خیلی اذیت میشه

آخه به شیشه وابستگی نداره چون از 6 ماهگی شیر شب و قطع کردم