2777
2789
عنوان

آقا یعنی کسی نیست یه نظر خواهی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 42 پست
از شعرهات بنویس برام میام میخونم حتما دارم آماده میشم برم بیرون عزیزم .🌷

درد را چون طنابی اویخته گردن پندارم همی

ک نیست قدرت  فریادی را، به لحظه و دمی

عمیق زخمی که در دل است را چون، نگرمی

خواهم که زنم فریاد فروپاشد وجودم ب دمی

درد را چون طنابی اویخته گردن پندارم همیک نیست قدرت فریادی را، به لحظه و دمیعمیق زخمی که در دل است ر ...

سلام تشکر از شما.🌷🙌🏻🧚‍♀️خودتون شعر میگید؟

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا مشاعره

حوصله ندارم آخه🤣حالا بگو یکی جواب بدم😂آقایی؟چند سالتونه

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

شعرهایی ک خودمون میگیم رو میخام مشاعره

من تازه شرو کردم برای نوشتن.خیلی مبتدی هستم😅

درخاست دادم قبول کن مرسیشعربگو هم طنز هم درسی

باشه.شعر گفتن که فوری نیست من میشینم مدتی فکر میکنم 😅کلماتو کنار هم میچینم اما درخواستتون قبول میکنم شما بفرمایید🙌🏻

مشکلی نیس

درود من درگیر مطالعه هستم کم به کم سر میزنم اینجا‌.اکی