2777
2789
عنوان

دعوام شد با شوهرم

352 بازدید | 32 پست

میشه منو راهنمایی کنین؟

من جمعه خونه پدرم بودم با شوهرم و ب ی سری دلایل مجبور شدم بمونم تا شنبه عصر 

ولی شوهرم‌جمعه شب برگشت خونه

و شنبه ساعت ۴ اومد دنبالم 

حالا از اون روز مادرشوهرم هی تیکه میندازه و‌دعوا میکنه گ اره شوهرتو تنها گذاشتی و ... و جلو شوهرم هم میگه ک اونو از من دو‌ر کنه 

دیشب جایی مهمونی بودیم و باز اینو جلو شوهرم گفت و شوهرم فقط میخندید و انگار طرف مادرش بود 

منم قبل اینکه بریم مهمونی ب شوهرم گفته بودم اگر ماد ت باز این بحثو تپ جمع پیش کشید با ت بحث میکنم اونو گف خودم درستش میکنم اگر گفت 

ولی دیشب بازم هیچی نگفت و من تا ۱ شب فقط گریه میکردم 

صبم باز با‌مادرش حرف زدن و احوال پرسی و اینا‌

من دارک دق میکنم 

االانم باز با شوهرم بحثم شد گف زن صدتا پیدا میشه ولی خونواده نه 

الان چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خیلی لوسی ! منم مادر شوهرم هزار بار اینو گفته . حتی گفته میری خونه بابات بپا شوهرت شیطونی نکنه منم با خنده  خودم‌جوابشو دادم و گفتم‌اگر بهتر از من پیدا کرد بره ضمن اینکه مگه میتونه دوتا زندگی هندل کنه ؟ 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
تو خیلی لوسی ! منم مادر شوهرم هزار بار اینو گفته . حتی گفته میری خونه بابات بپا شوهرت شیطونی نکنه من ...

من انقد دخالت کرده ت زندگیم ازش متنفر شدم 

خودش ۱۰ روز میمونه 

بعد ب همه کارای من ایراد میگیره 

شوهرتو بین خودتو و خونوادش قرار نده که اینجوری بگه بهت و بعدش شما ناراحت شیبجاش شمام با خنده و شوخی ...

الان ک دیگ بحث ب اینجا کشیده نمیتونم کاری کنم 

فقط دلم خیلی گرفته ک شوهرم همیشه طرف خونوادشه

من انقد دخالت کرده ت زندگیم ازش متنفر شدم خودش ۱۰ روز میمونه بعد ب همه کارای من ایراد میگیره

من خودم جواب مادر شوهرمو پیدم اتیش میندازم تو کونش بعد جلو شوهرم‌لبخمد میزنم احترام‌میزارم ی کلمه مم از مادرش نمیگم 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

مادرش ربطی بهش نداشته که چرا این مادرا نمیزارن زنو شوهرا مشکلشون خودشون حل کنن 

وقتی شوهره راضی بوده چ اشکالی داره اگ مشکل داشت نمیزاشت دیگ 

با مادر شوهرت قطع ارتباط کن 

با شوهرتم چن وقتی سر سنگین باشی بد نیست 

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

من خودم جواب مادر شوهرمو پیدم اتیش میندازم تو کونش بعد جلو شوهرم‌لبخمد میزنم احترام‌میزارم ی کلمه مم ...

مادرضوهر من اگ ب کلمه جوابشو دادی همه رو‌ خبر میکنه و بجث میکنه و چن ماه قهر و آخرش شوهرم منو مجبور میکنه برم منت کشی

الان ک دیگ بحث ب اینجا کشیده نمیتونم کاری کنم فقط دلم خیلی گرفته ک شوهرم همیشه طرف خونوادشه

کاری از دستت برمیاد؟ نه!

بیخیال شو رد کن زیر سیبیلی

به خودت آسیب نزن عزیزدلم

هیچکس غیر خودت اذیت نمیشه