2777
2789

روی بینیم بعد عمل فرورفتگی ایجاد شده بود منم خیلی حالم بد بود 

بعد از دو هفته خیلی خیلی کم شده الان فقط یزره سایه می ندازه انگار داره ترمیم میشه خودش 

پنبه خیس گذاشتم و اینکه با چوب پاک کن جوری که به بینیم آسیب وارد نشه ماساژ دادم 

و چسبی بینی به من خیلی کمک کرد حس می کنم در واقع اون تو رفتگی از بین برده البه زیاد سفت نزنید شلم نزنید

گفتم بگم اگه زمانی کسی مثل من این اتفاق افتاد نگران نشه و از تجربیات استفاده کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد شش ماە خوب نشدە

ریتینر شبا بزاری جمع میشه فرورفتگی بعد پنبه بزار صبح روشم چسب بزن هی کمتر میشه 

دکتر بهم گغت تحلیل غضروف نبود جای بخیه برای من تورفتگی شده بود 

شاید جای غضروف باشه اصلا نگران نباش اگه باشه هم یا با آنزیم یا سرپایی درستش می کنند من خیلی غصه خوردم و خودم اذیت کردم ولی واقعا ارزش نداره 

خود به خود خوب میشه نشه هم درستش می کنند

وای عزیزم کدوم شهر عمل کردین

فعلا مشخص نیست خیلی بزرگه بینیم چون گوشتی بود تازه شده یک ماه 

حتی حس می کنم مثل دماغ قبلیم فقط قوس داده نوکش رفته بالا در صورتی که خودم دیدم کلی دور بینیم بخیه بود ولی بازم بزرگه حالا می گه ورم به خوابه کوچیک تر میشه 

ولی در نهایت دماغ زیاد کوچیکی نمیشه چون ساختار بینیم و گوشتی بودنش نمی زاره 

ولی ایشالله بهتر شه 

فعلا مشخص نیست خیلی بزرگه بینیم چون گوشتی بود تازه شده یک ماه حتی حس می کنم مثل دماغ قبلیم فقط قوس د ...

اره بینی گوشتی ورم زیاد میگیره ولی بعدش میخوابه عالی میشه اگه میشه یه عکس دماغت بزار چه مدلی عمل کردی؟ من دماغم استخونیه میخوام عمل کنم میترسم بد بشه

من بعد شش ماە خوب نشدە

اگه دیدی یه مقدار روبه بهبود هست یعنی خود به خود درست میشه اگه اصلا تغییری نکرد با دکترت در تماس باش

و اینکه با گوش پا کنم یزره ماساژ بده ولی محکم نه که آسیب ببینه 

دعا می کنم برای شما هم کاملا رفع شه

من بعد شش ماە خوب نشدە

منم بعده ۵ ماه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘