2777
2789
عنوان

تجربه ارتودنسی دندون بیاید لطفااا

307 بازدید | 50 پست

من دیروز ارتودنسیمو برداشتم حس میکنم پف لبم خوابید و فرمش تغییر کرد وقتی میخندم لب بالام خیلی نازک میشه بنظرتون اوائله اینطوره یا درست میشه؟؟🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی این که خوبه

من فک بالام بعداز ارتودنسی اومده جلووو

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

فدات عزیزم دوسال و نیم طول کشید

تقریبا ۸ ماهه پسرم ارتودنسی داره ۱۳ سالشه.دکتر گعت احتمالا ۵ ماه دیگه بردارم.دندوناش مرتب شده.اما همه میگن زوده.نگرانم نکنه عجله کنه دکترش 

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

اخه پف لبم خوابید نازک شد نسبت ب لب پایینیم نازکه افسردگی گرفتتم😐😂😭

بابا برو یه نیم سی سی ژل بزن😂🩷

این مشکلی نیست

من که بدبخت شدم با این ارتودنسی 

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

تقریبا ۸ ماهه پسرم ارتودنسی داره ۱۳ سالشه.دکتر گعت احتمالا ۵ ماه دیگه بردارم.دندوناش مرتب شده.اما هم ...

به حرف دکترش گوش کنین هرچی بگن صددرصد ب ضرر پسرتون نیست زیاد ک بمونه دندون پوسیدگی میوفته خراب میشه کلی حیفه