2777
2789
عنوان

بچه ها کسی میدونه این لکه ها چیه

261 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها کسی میدونه این لکه ها چیه قبلا نداشتم یکی دو ساله پیداشون شده و واقعا کلافم  حس خیلی بدی دارم لکه های سفید    انتهای انگشتام الان عکس میزارم

ی کنکوری ۲۹ ساله _ برای رسیدن ب  رشته مورد علاقه ام ی صلوات بفرستین  _قصه زندگیم تایپک قبلیه _سختی کشیدم ک سخت ترینم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر فورا برو دکتر تا کل بدنت درگیرش نشده

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

دوساله نرفتی دکتر و بعد دوسال اومدی اینجا میگی چیه؟ عجب! عزیزم پیسی گرفتی درموردش بخون

اخه قبلش   کم رنگ تو صورتم بود بعد اینا یبار کاشت ناخن انجام دادم  ظاهر شد 

از دکتر متنفرم  ی سال واس صورتم زیر نظر دکتر بودم خسته شدم

ی کنکوری ۲۹ ساله _ برای رسیدن ب  رشته مورد علاقه ام ی صلوات بفرستین  _قصه زندگیم تایپک قبلیه _سختی کشیدم ک سخت ترینم   

خیلی کاشت انجام میدی؟

سالی یبار اونم جشن عروسی چیزی باشه زیاد انجام نمیدم   ولی همون اول ک انجام دادم  این ظااهر شد اون موقع  تازه از شر  لک های صورتم راحت شده بودم   دکترم گف اوکیه  🥲

یه جا مطلب گذاشته بود می‌گفت این کاشت‌هایی که خانم‌ها انجام میدن چند سال دیگه عاقبتش رو می‌بینند اون ...

آدم گاهی دلش میخواد   اینم شانس منه🥲

سلام 

این بیماری پیسیه،(ظاهراً البته)

در طب روز دنبال درمانش برو،اما معمولا برمیگرده و درمان اساسی نمیشه

اما در طب اسلامی درمان و پیشگیری قطعی داره،

اگر خواستید در خدمتم

این بیماری خدای نکرده کل بدنتون رو میگیره،صورت و....

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

سلام این بیماری پیسیه،(ظاهراً البته)در طب روز دنبال درمانش برو،اما معمولا برمیگرده و درمان اساسی نمی ...

چجور درمانی ممنون میشم راهنمایی کنید 🥲