2777
2789
عنوان

برای دختر بردارم چی تهیه کنم

209 بازدید | 16 پست

اولین پریودیشه

بلوغ زودرس گرفته همش کلاس ۵ هست

قدشم ۱۵۳

یعنی بلندتر میشه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

منم چهارم شدم ولی قدم ۱۶۵این حدوداس

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم چهارم شدم ولی قدم ۱۶۵این حدوداس

یعنی بعد پریود قد کشید؟

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
باید دکتر بره ولی شما چیزی نگو

دکتر رفته .

منم کلاس پنجم بودم پری شده بودم . ولی قد کشیدم . تا هفتم بعد دیگه متوقف شد قدم . باید سریع تر به فکر باشن چون بعدش تا چند سال رشد میکنخ بعد متوقف میشه .

من قدم الان166هست .

من کودکی بشدت تنبلی داشتم همینقدر هم بخاطر ژن قد بلندی که داشتم انقدر رشد کردم .

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

یعنی بعد پریود قد کشید؟

نه با اینکه میرفتم والیبال و بسکتبال و دکتر غدد ۵سانت کلا اضافه کردم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دختر من کلاس ششم پریود شد

الان ماشالله یه سر از من بلندتره

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

دوست عزیز زمان پریودی ربط زیادی به قد نداره این ژنتیک قدی والدینه که تاثیرداره

داره 

صفحات رشد بسته میشه و غده هیپوفیز ترشح نمیکنه دیگه

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰