2777
2789
عنوان

شوهرم

347 بازدید | 6 پست

۶ ساله ازدواج کردم دو تا بچه دارم دختر و پسر بعد از دنیا اومدن دخترم که بچه دومم هست شوهرم نسبت به رابطه جنسی خیلی سرد شده الان ماهی یک بارم باهم رابطه نداریم اصلا بهم توجه نداره البته خودش میگه اشتباه میکنم و به خاطر دو تا بچه هامه که خیلی وقت نمیکنه با هم تنها باشیم ولی من حس میکنم دیگه جذابیتی ندارم براش وقتی هم ازش ناراحت میشم اصلا دلجویی نمیکنه رابطه به کنار حتی معاشقه هم نمیکنه الان دو ماهه که  هیچ کاری نکردیم ولی تمایلی هم نمیبینم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا دلم نمیخواد پیش قدم بشم مگه مرد خودش نیاز جنسی نداره بعد دو ماه 

عزیزم من بعده دنیا اومدن بچم تا یک سال رابطم با شوهرم افتضاح بود شوهری که عااااشقم بود چه یختیا که نکشیده بود برام چندین بار تو اون پنج سال قیله بچه خواستم جدا شم هر کاری کرد تا باهاش بمونم. تو اون یه سال همش میگفت طلاق بگیر بهم بی توجه بود کله یه سال دو سه بار رابطه داشتیم شیش ماه کلا رابطه نداشتیم یه شب که حسابی ناراحتم کرده بود رفتم تو بغلش خوابیدم خواستم بکشم کنار نذاشت و از اون شب روابطمون یه مقدار بهتر شد هیچوقت مثل سابق نشد ولی بازم بهتر از اون برهست.موفق باشی

بخند بزار همه بفهمن قویتر از دیروزی