2777
2789
عنوان

خانمای متاهل توروخدا بیاین

95 بازدید | 8 پست

اومدم برای تست پاپ اسمیر ک اقدام کنم گفت زخم کهنه داری تست دادم hpvهم گرفت 

میگه از الان کولنوسکوبی شروع کن زخمت خوب بشه نکردم 

دارم دق میکنم چیکارکنممممم

حالم بده سرطان دارم ینی دکتر خیلی بدمیگف

کولپوسکوپی منظورته؟

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بایدمنتظرجواب پاپ باشی

اگهhpvنوع۱۶یا۱۸مثبت شه باید کولپوسکوپی کنی

نگران نباش

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

hpv یعنی تبخال تناسلی شاید از همسرت گرفتی

زگیل تناسلی.اچ پی اس تبخال

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

زخم کهنه رحم ؟فکر کنم با فریز خوب میشه .لکه بینی داری ؟پماد نیکا عسل و روغن زیتون واژینال مصرف کنی واسه زخم رحم خوبه و استفاده از مایعات فراوان و کنترل استرس .اچ پی وی همون پاپسمیر هست دیگه