2777
2789
عنوان

طلا بخرم یا بفروشم

90 بازدید | 9 پست

یه مقدار پول داشتم میخواستم طلا بخرم واسه پس انداز 

که یه ریزش ناگهانی داشت

میگم خوب شد نخریدم

الان دودلم که اونایی که قبل خریده بودم بفروشم و وقتی اومد پایین تر بخرم

یعنی بازم میریزه؟

جوری نمایش داده شده که قیمت طلا مربوط به مذاکرات بوده

چه مذاکره ای؟

چطور در لحظه اینقدر ریزش دلار و در پی اون ریزش طلا داشتیم؟

اون هم درحالی که طرف آمریکایی با همه چیز موافقت کرده حتی آتش بس غزه و هیچ درخواستی هم نداشته درصورتی که قبل مذاکرات ایران  و هسته ای ایران را تهدید کرده بود

دل مردم به هیچ خوش شد و این که قیمت طلا داره اصلاح میشه و مذاکرات موفقیت آمیز بوده

و در مذاکره بعدی آمریکا درخواست های نابجاشو مطرم میکنه و طرف ایران رد میکنه و قیمت آنچنان بالا میره که ممکنه به ۲۰۰ هم برسه

و اغتشاش و کشتن مردم و شورش علیه دولت و.....جنگ داخلی که خاسته آمریکاست

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا هیچی تو ایران ثبات نداره اگه قرار به ارزون شدن دلار و طلا باشه حداقل مایحتاج اساسی هم ارزون بشه البته گوشی ارزون شده تا جایی که می‌دونم یعنی به قیمت قبل از عید برگشته

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
جوری نمایش داده شده که قیمت طلا مربوط به مذاکرات بودهچه مذاکره ای؟چطور در لحظه اینقدر ریزش دلار و در ...

یه ربع سکه خریدم ۳۱ الان شده ۲۶ و ۵۰۰ با پول وام خریده بودم باید ماهی ۴ تومن قسط بدم حالا همه بهم میگن این ربع سکه رو رد کنم بره ون که می‌رسه به قیمت ۱۷ تومن اینجوری کلی باید حرف بخورم حالا نمی‌دونم چیکار کنم

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
یه ربع سکه خریدم ۳۱ الان شده ۲۶ و ۵۰۰ با پول وام خریده بودم باید ماهی ۴ تومن قسط بدم حالا همه بهم می ...

نفروش 

مگر این که به پولش احتیاج داری و مجبور باشی

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

نفروش مگر این که به پولش احتیاج داری و مجبور باشی

ن پولش احتیاج ندارم راستش شاید تا ۶ ماه دیگه نیازم بشه شایدم نشه