2777
2789
عنوان

اسم این رژ لبا چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان بهش رژ لب خیس میگن 

مثلا پلت رژلب خیس 

آدرس اشتباه ندید

تینت اصلا برق نمیزنه 

لیپگلاس حالت چرب داره

رژ مایه خشک می‌کنه و بدرد نخور هاش چسبناک میشن

رژ جامد هم دیگه در جریانید 

بالم لب هم زیاد رنگ نداره و برقش مثل چرب شدن لب هستش

اینا رژ خیسههه

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )

بگو رژلب نود کره ای حالا تئوری خرسی هرجور دوست داری ...بگو نود کره ای

رژلب نود یعنی رنگش از رنگ های نود باشه نه حالتش اسی منظورش یه چیز دیگه اس

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )

رژ لبای کوشن کره ای رو میگموقتی رو لب میشینه اصلا ترک نداره خیلی نرم میشینه رو لب

ها فک کردم این کرم پودراشونو میگی اخه اسم اونام کوشنه

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

دوستان بهش رژ لب خیس میگن مثلا پلت رژلب خیس آدرس اشتباه ندیدتینت اصلا برق نمیزنه لیپگلاس حالت چرب دا ...

اول فکر کردم از شوخی میگین رژلب خیس

ولی واقعا خیس نشون میده انگار آبکیه

بهشون رژ لب خیس میگن که آماده ان

اما خود میکاپ ارتیستای کره ای برای ایدل و بازیگراشون از این روش استفاده نمیکنن، برعکس از یه رژ لب مات استفاده میکنن و با قلمو روی لب پخشش میکنن بعد لیپ گلاس میزنن روش، چون نماش بیشتره، اما چون ماندگاری کمتری داره فقط برای عکاسی به درد میخوره 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

رژلب عادی بزن ‌

بعدش توی لبت روبه داخلش برق لب بزن

اون شکلی میشه‌

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

لیپ پلامپر

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم