2777
2789

پسرم ۲۸ ماهشه من شیر خشک رو دوسال قطع کردم اماازاون موقع شیر پاستوریزه گرم می کردم بهش میدادم مرتب میخوره موقع خواب دوبار هم شب تاصبح روز هم دویاسه بار میخوره کلافه شدم دلم نمیخواد دیگه بخوره یاحداقل شب رو کامل ترک کنه راهکار میدین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با شیشه شیر میدی؟قبل خواب خوب بهش غذا بده سیرش کن

آره همیشه دستشه میاره که توش شیر بریزم

شام میخوره ببین آبگوشت هم بخوره باز یکی دوساعت بعدش میاد شیشه رومیاره که توش شیر بریزم

یبار برای همیشه دلتو به دریا بزن و تمومش کن بجای شیر خوراکیای دیگه بهش بده هرچی ک دوست داره بعدم کم ...

خیلی سخت شد هر چی دوس داره میدم بعضی موقع ها بی دلیل سروصدا میکنه ولی تاشیر رو میخوره آروم میشه 

آره همیشه دستشه میاره که توش شیر بریزمشام میخوره ببین آبگوشت هم بخوره باز یکی دوساعت بعدش میاد شیشه ...

خب قدم اول اینکه شیشه شیر باید ازش بگیری

اگه شیر خواست براش تو لیوان بریز و بگو شیشه شسکته،خراب شده.

خیلی سخت شد هر چی دوس داره میدم بعضی موقع ها بی دلیل سروصدا میکنه ولی تاشیر رو میخوره آروم میشه

عادت کرده دیگه.یذره سخته ولی شدنیه 

الان دیگه نباید نصفه شب واسه شیر بیدار شه شامشو کامل بده بخوره سیر شه.بیدارم شد واسه شیر چیزای دیگه بده کم کم از سرش میفته

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤
خب قدم اول اینکه شیشه شیر باید ازش بگیریاگه شیر خواست براش تو لیوان بریز و بگو شیشه شسکته،خراب شده.

واسه روز شاید بشه بالیوان داد شب که خواب آلوده سروصدامیکنه نمیشه چون توخواب میخواد بخوره 

عادت کرده دیگه.یذره سخته ولی شدنیه الان دیگه نباید نصفه شب واسه شیر بیدار شه شامشو کامل بده بخوره سی ...

مثلاچی قبول نمیکنه توخواب دهنشو باز میکنه واسه شیشه پرازشیر