من هر هفته از ساعت ۱ تا ۶ ازین روند خیلی خسته شدم دوس ندارم برم خیلی کلافه شدم جوریکه از جمعه تا الان با شوهرم دیگه زیاد حرف نمیزنم، ۴ ساله عروسی کردیم همینه روال
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
فقط مناسبتا میریم باهم .عید ، شب یلدا ، روز مادر این موقع ها میریم ، ماهی دوبارهم شوهرم خودش تنهایی میره سرمیزنه به مادرش
شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار
قبل عید کردمش ۲ هفته یکبار همش به شوهرم میگفتن زنت از ما ناراحته؟ پنجشنبه ها کارمو بهونه میکردم نمیرفتم الان مهمونی رو انداختن جمعه ها، واقعا نمیدونم چیکار کنم از دستشون، توصیه ای داری؟
قبل عید کردمش ۲ هفته یکبار همش به شوهرم میگفتن زنت از ما ناراحته؟ پنجشنبه ها کارمو بهونه میکردم نمیر ...
من از اول زندگی گفتم اهل رفت و آمد نیستم
یکم بحث شد و تمام
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍