2777
2789

مدتیه دچار وسواس فکری شدم همش ترس و دلهره ای توی دلمه انگار یکی دو دستی قلبمو فشار میده نفسم بند میاد مدام گریه میکنم کل روز حال بده بی حوصله ام 

قبلاً هم اینطوری شده بودم قرص اعصاب می‌خوردم ولی یهو قرصامو گذاشتم کنار 

الان بدتر از قبل شدم حالم خیلی بده پیش روانشناس نمیتونم برم هزینه هایش خیلی سنگینه

سه شنبه وقت دکتر عصاب گرفتم ولی توروخدا میشه حرف های خوب بهم بزنید احتیاج دارم یکی بغلم کنه بگه خوب میشی نگران نباش 😭😞

چون مدام دارم فکر میکنم دیگه خوب نمیشم کارم تمومه بدبخت شدم.

یکم دل داریم میتونی بدی ازت ممنونم😢

میفهمم چی میگیولی اینقدر به خودت سخت نگیر دنیا ارزش اینقدر سختی رو نداره بنظرمبه اون داروها هم دل نب ...

من تقریبا دوسال پیش همچین حالتی شدم رفتم روانشناس گفت افسردگی هم داری باید قرص اعصاب بخوری منم رفتم پیش روانپزشک قرص اعصاب بهم داد و واقعا حالم خوب شد وسواس فکریم خیلی بهتر شد اما من داروهامو اصن درست و حسابی نمی‌خوردم یعنی اصن عادت به قرص خوردن نداشتم یهو گذاشتم کنار الان یکماهی هستش که قرص نمی‌خورم و حالم اینجوری بد شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تقریبا دوسال پیش همچین حالتی شدم رفتم روانشناس گفت افسردگی هم داری باید قرص اعصاب بخوری منم رفتم ...

میفهمم چی میگی کاری رو بکن که حالت رو خوب میکنه
میدونم که استرس واقعا زندگی رو برای ادم جهنم میکنه
کارایی که حالت رو خوب میکنن انجام بده حتما و خودتو سرگرم کن
اینا هیچ کدوم نصیحت نیست صرفا یه پیشنهاد از یک برادر کوچیکتره که اگر حرفم کمک کننده باشه کمکی کرده باشم
حتی کمکی کوچک