2777
2789

کاش عکس میگرفتی میدیدم چحوری شده 

دوباره درس کن عکس بگیر بزار ببینیم😅

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برگ درختم تموم شد فردا بزرگتر میشن دوباره درست میکنم عکس میزارم گذاشتم تگت میکنم

😅😅انشاالله فردا درشت تر در بیاد

مرسی گلی😘

ی سوال من خیلی دوست دارم توت فرنگی تو گلدان بکارم ب نظرت میشه ؟؟؟باغچه حیاطمون نعنا کاشتم نمیشه اونجا بکارم

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
برگ توت تاخالا نشیندم راستش

من همیشه تو فکرم بوده یا برگش دلمه درست کنم ولی فکر میکردم خوردنی نیست برای همین باور نکردم استارتر گفت😁

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

برگ درختم تموم شد فردا بزرگتر میشن دوباره درست میکنم عکس میزارم گذاشتم تگت میکنم

منم حتما تگ کن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

برگ توت رو توی آب در حال جوش که یه مقدار نمک و آبلیمو اضافه کردین میزارید و تا وقتی که رنگش سبز تیره بشه بمونه 

بعد آبکش میکنید 

مواد میانی هم من مرغ ریش ریش ، برنج ، لپه گذاشتم 

یه مدل دیگه هم میتونید فقط گوشت چرخ کرده بزارید 

۴ عدد برگ توت رو کنار هم میزارید و از مواد میانی به مقدار لازم میزارید و میپیچید 

برای دم کردن هم توی قابلمه دلمه ها تا نصفه آب میکنید به مقدار لازم روغن میریزید 

نصف استکان آبلیمو یا سرکه میریزید و در آخر روش رو نمک میپاشید 👈 میتونید همه این مواد رو با هم مخلوط و در آخر روس دلمه بریزید و بزارید یکساعت بمونه تا دلمه پخته بشه 

توت فرنگی گلم ریسکه حتی توی ایزوله هم به درستی رشد نمیکنه

اها نمیدونستم 

فک میکرد تو هر شرایطی رشد میکنه 

ممنون جواب دادی

اها نمیدونستم فک میکرد تو هر شرایطی رشد میکنه ممنون جواب دادی

نه عزیزم 

یه نفر اینجا اومد توی ایزوله توت فرنگی کاشت کلی هم تجهیزات و کود و فلان داشت ولی هنوز گل نداده بوته هاش خشک شدن 

نه عزیزم یه نفر اینجا اومد توی ایزوله توت فرنگی کاشت کلی هم تجهیزات و کود و فلان داشت ولی هنوز گل ند ...

اها