2777
2789
عنوان

احتباس ادرار

674 بازدید | 16 پست

دوستان کسی اینجا مثانه عصبی داشته که باعث احتباس ادرارش بشه؟ چیکار کردید خوب بشید؟ توروخدا اگه میدونید بگید. خل شدم دیگه نمیدونم چیکار کنم افسردگی گرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین باید هر دوساعت برنامه بزاری بری سرویس

تا کم کم عادت کنی و احتباس ادرار نشی

ام اس نداری خدای نکرده؟

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

یعنی سخت ادرار میکنی؟چون منم صبحها که بیدار میشم یه ربع طول میکشه تا تموم شه.خیلی قطره قطره و سخت می ...

اولش اصلا نمیومد. مجبور شدم سوند بذارم. دکتر بهم قرص مایوکر بتانکول داده حالا هی دستشوییم میگیره ولی باید زور بزنم تا بیاد خیلی اذیتم

ببین باید هر دوساعت برنامه بزاری بری سرویستا کم کم عادت کنی و احتباس ادرار نشیام اس نداری خدای نکرده ...

ام آر آی دادم یعالمه آزمایش اینا دادم. فقط گفتن التهاب عصبی داری، میگرن دارم. از ترس یدفعه اینجوری شدم

اولش اصلا نمیومد. مجبور شدم سوند بذارم. دکتر بهم قرص مایوکر بتانکول داده حالا هی دستشوییم میگیره ولی ...

منم هروقت مثلا دستشوییم رو نگه دارم بیرون باشم نتونم برم دستشویی.بعد که میام خونه کلی باید زور بزنم تا بیاد اذیتم میکنه واقعا.یعنی منم مثانه عصبی دارم؟

خدای مهربونم دوستت دارم
ام آر آی دادم یعالمه آزمایش اینا دادم. فقط گفتن التهاب عصبی داری، میگرن دارم. از ترس یدفعه اینجوری ش ...

نگران نباش

خوب میشه انشالله

فقط بابرنامه برو سرویس

استرس هم اصلا نداشته باش

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

منم هروقت مثلا دستشوییم رو نگه دارم بیرون باشم نتونم برم دستشویی.بعد که میام خونه کلی باید زور بزنم ...

ببین من کلا همیشه اینجوری بودم که اسم آزمایش ادرارم میومد فوری مثانم قفل میشد دیگه نمیتونستم ادرار کنم. الان که فشار عصبی بهم وارد شد کلا یدفعه قطع شد ادرارم. بعد میگرنمم عود کرد دو هفته بیمارستان بستری بودم از استرس فقط،بهم سوند وصل بود. الان دارم قرص میخورم هی دستشوییم میگیره حتی اگه یه قطره باشه بعد باید زور بزنم. اگه اینجوری هستی عصبیه، استرس و فشار عصبیت زیاده؟

نگران نباشخوب میشه انشاللهفقط بابرنامه برو سرویساسترس هم اصلا نداشته باش

همین استرس دیوونم کرده. همش میترسم مجبور شم باز سوند وصل کنم. دکتر گفته مایعات زیاد بخور ولی میترسم بخورم نتونم ادرار کنم. خیلی شرایط سختیه خدا برای هیچکس نخواد

هم تکرر هم اینکه تا برسم دستشویی خود بخود میاد یکمی و مجبورم روزی چند بار لباس عوض کنم

عفونت نداری؟ عفونت میتونه باعثش باشه، هم اینکه قندت رو هم کنترل کن آزمایش بده. ایشالله حل میشه، نگران نباش اصلا. مجاری ادراری خانما یکم حساس هست. اگه آزمایش بدی تشخیص میدن زود

عفونت نداری؟ عفونت میتونه باعثش باشه، هم اینکه قندت رو هم کنترل کن آزمایش بده. ایشالله حل میشه، نگرا ...

ممنونم گلم انشالله که خدا به شما هم سلامتی بده والا آزمایش دادم نه مشکلی نداشتم 

من دیسک کمر شدید دارم که ممکنه بی اختیاری بده و گویا دیگه داده ..کم کم باید به فکر عمل باشم همش فرار کردم از عمل و نهایت داره اینجوری میشه 

منتظرم بچه هام تعطیل بشن دیگه برم پیگیر عملم بشم انشالله خدا کار همه رو ختم به خیر کنه 🙏