2777
2789
عنوان

پروسه ی مزخرف از پوشک گرفتن بچه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 64 پست

اگه نزدیک سه سالشه پس زود عادت میکنه نگران نباش فقط عصبی نشو و سرش داد نزن که کار خودت سخت تر میشه

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

چند سالشه بچت؟دختر منم دو سالشه خیلی سختم میاد از پوشک بگیرمش ،از پوشک بدش میاد ولی اگه نبندم کنترل ...

عاره منم سر قبلی واقعا اذیت شدم  گفتم اینو یکم دیر تر بگیرم   اصلا بدترین مرحلس برا من همش استرس دارم بخوام یچیز بپزم یا ظرف بشورم همش میگم الان یجارو نجس میکنه

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه بچت؟دختر منم دو سالشه خیلی سختم میاد از پوشک بگیرمش ،از پوشک بدش میاد ولی اگه نبندم کنترل ...

ما الان تو بد مرحله ای هستیم🤣🤣🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
من سر دخترم دوسالگی بود یادش دادم این پسرمو تا گذاشتم هوا گرم بشه که همش میخوام بشورمش دیگه نزدیک س ...

هربچه ای باهم فرق داره شاید واقعا هنوز اماده نیست منم دخترم تا سه سالگی اصلا همکاری نکرد منم اصراری بر گرفتنش نداشتم واسه همین وقتی سه سالگی گرفتم خیلی خوب بود و اصلا جایی رو کثیف نکرد

اینکه انتظار داشته باشی بعدش در نره انتظار بی جایی هستو اینکه هر بچه متفاوتهروش سه روزه یه روش سخت و ...

اتفاقا زیر انداز گذاشتم  ولی خب بچس نمیشینه یجا

ما الان تو بد مرحله ای هستیم🤣🤣🤣

خدا کمک کنه من خیلی حرص میخورم   البته اصلا به بچه نشون نمیدم که همکاری نکنه

تو دلم حرص میخورم

وای مال من وحشتناک بود تاپیکم دارم دربارش.قشنگ فکرکنم ۱سال کشید تا کامل یاد گرفت.

هرچی با بازی و قصه و جایزه میرفتم جلو اصلا هیییییچ همکاری نمیکرد.

جیش روز رو یاد گرفت جیش شب شروع شد.

شبو یاد گرفت در رفتن های گاه و بیگاه شروع شد.

اووووف کشت منو این وروجک تا یاد گزفت بلخره

اتفاقا زیر انداز گذاشتم ولی خب بچس نمیشینه یجا

من صندلی دخترمو گذاشتم تو اتاقش رو زیرش زیرانداز انداختم که خودش راحت بره و اذیت نشه و واقعا هم طی سه روز همه چیز تموم شد شب ها هم همیشه زیرش تشک می انداختم

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
هربچه ای باهم فرق داره شاید واقعا هنوز اماده نیست منم دخترم تا سه سالگی اصلا همکاری نکرد منم اصراری ...

اینم سه سالش میشه اردیبهشت،،،خدا کنه سریع یاد بگیره

اگه اینجوری باشه خیلی عالیه

دخترم دوسالش بود یروز صب بیدار شد پوشکش نکردم 

هر نیم ساعت میبردمش دسشویی روز اول بلد نبود نمیومد 

روز دوم راه افتاد هر نیم ساعت میومد جیش میکرد 

روز سوم جیششو تونست نگه داره نریزه تو شلوارش هروقت خودشو تکون میداد میفهمیدم جیش داره سریع میبردمش 

حتما برای بچت برچسب بگیر اگه همکاری کرد بهش بده یچشبونه ب دیوار دسشویی خیلی ذوق میکنن بخاطر اون میرن دسشویی 

شکلات ابنبات اینا هم بخر هر وقت جیش کرد با توضیح بهش بده جوری ک بفهمه این جایزه ها بخاطر جیش کردنش تودسشویی هست

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

چرااا؟؟😂من از شیرم نگرفتمش هنوز ،خیلی تنلم هر دو پروژه سخت میاد واسمشما از شیر گرفتی؟

🤣🤣🤣نه تا صبح داره شیر میخوره میگن بسه مرد گنده شدی تازه میره بالشش زود میاره میزاره که یعنی میخوام

نمیدونم چرا سر پسرم آنقدر تبل شدم ولی دخترم ۳ سال و ۳ ماه شیر خورد نوش جونشون

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
عزیزم‌این بچه ات بود که هیدرونفروز بود خواستم ببینم چی شد به دنیا اومد مشکلی نبود خوب بود

بله تا بدنیا اومد هیچ مشکلی نداش

معمولا پس از تکمیل نه ماهگی اکثرا خود به خود خوب میشن

من چل  انقد ناراحت بودم و حتی گریه میکردم😂

دخترمنم دوساله س دقیقاهرچی میگم بگونمیگه بعضی وقتا هم خسته س ببرمش دستشویی هرکار میکنم نمیادیهومیبینی چند دقیقه بعد همه جارونجس کرده