2777
2789
عنوان

قرص پیگمنتا♥️😍

2451 بازدید | 20 پست

من قرص پیگمنتا که روشن کننده و از بین برنده جای جوشه رو گرفتم و بعد بنا به دلایلی استفاده نکردم 

تا اینکه حدود دو هفته است زیاد جوش میزنه صورتم و تیره شد

من مشکلم اینه کم جوش میزنم ولی بعدش هرکار کنم حتی اگه بهش دست نزنم ردش میمونه 

و میدونستم قراره یه عالمه رد بمونه رو صورتم

( من صورتم سبزه اس)

دیشب ناراحت بودم گفتم حالا یکی میخورم 

الان صبح باورم نمیشه نمیگم کامل رفته ولی از حالت التهابی رفت و انگار داره کمرنگ میشه

من هر روز میام و میگم نتایجم رو تا دوستان استفاده کنن 

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️ #مبارزه‌با‌چای‌شیرین‌های‌نی‌نی‌سایت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امیدوارم به بهترین نتیجه برسی منم تگ کن یا این پستمو ریپلای کن بیام بخونم

باشه حتما عزیزم

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️ #مبارزه‌با‌چای‌شیرین‌های‌نی‌نی‌سایت

نخوررررررررر دوست عزیززززززعوارض داره تروخدا نخور به جاش عسل و دارچین بزن صورتت کبدت خدایی نکرده از ...

عسل و دارچین ... بخدا چیزی نیست من برای صورتم استفاده نکرده باشم از طبیعی تا شیمیایی ولی صورتم بازم شبیه مناطق بمبارن شده شلمچه است

آره قبل مصرف از دکترم درمورد همین که میگن سنگ کلیه و ناراسایی و ضرر داره برای کلیه پرسیدم

فرستاد سونگرافی کلیه ام فقط یکم شن داشت یه مدت دارو خوردم المحدالله رفع شد 

بعد گفتش که این قرص برای کسایی سلامت عمومی بدن رو دارن و از لحاظ کلیه هم مشکلی ندارن مناسبه

من از اونام که تو خونه ام هزار نوع عرق پیدا میشه سعی میکنم هر روز خارشتر هم بخورم برای همین خداروشکر از لحاظ کلیه خوبم

و دکترم اجازه داد 

چقدر حرف زدم 😅

یک شبه معجزه کرد والا این قرصها همش ضرره کاش بری پیش ی متخصص پوست

تو نی نی سایت هم خوب تعریف کردن هم بد

ولی با دکترم مشورت کردم 

عسل و دارچین ... بخدا چیزی نیست من برای صورتم استفاده نکرده باشم از طبیعی تا شیمیایی ولی صورتم بازم ...

والا من خوردم قلبم مشکل پیدا کرد دچار حمله پنیک شدم دکترم تایید کرد حتی سالمم بودم الان ازش میترسم اسمشو گزاشتم قرص مرگ

والا من خوردم قلبم مشکل پیدا کرد دچار حمله پنیک شدم دکترم تایید کرد حتی سالمم بودم الان ازش میترسم ا ...

اگه مردم میشم درس عبرت 😁

عزیزم این قرص رو ادامه دادی ؟چی شد نتیجش؟

الان دو روزه میخورم عالی

پوستت خوب شد بی زحمت به من خبر بده☺️

الان هرو روز شوخرم میگه سفید تر شدی