بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم سوالم ربطی به تاپیکت نداره ولی چون دیدم زایمان کردی و بیشتر سردرمیاری گفتم خواهرانه کمکم کنی، من ۲۰ اسفند باید پریود میشدم ۵ فروردین آزمایش دادم منفی بود ولی همچنان پریود نشدم با آمپول، دکتر برام سونوی رحم و تخمدان نوشت اونم مشکلی نداشتم، دوباره دیروزم آزمایش دادم منفی بود کمتر از دو،امکان بارداری هست؟خیلی استرس دارم عقدم
خب عزیزم شما آزمایش داده بودی خیلی زودتر میفهمیدی،چه دل گنده ای دوماه پریود نشدی پیگیری نکردی😑
آره دیگه
میگم که من چون سابقه عقب انداختن داشتم گفتم اینبارم عقب افتاده بلاخره میاد دیگه،یه روز نگران شدم گفتم پس این خاله پری چرا اینهمه دیر کرد ،بی بی چک داشتم زدم دیدم مثبته😁
آره دیگهمیگم که من چون سابقه عقب انداختن داشتم گفتم اینبارم عقب افتاده بلاخره میاد دیگه،یه روز نگران ...
خب اگه با بی بی چک شما مثبت شده دیگه منم با دوبار آزمایش خون باید نشون میداد آخه یبار ۱۲روز بعد موعد پریودم آزمایش دادم یبارم دیروز یعنی یه هجده روزی بعد آزمایش اولم