2777
2789

من بخاطر شیر دهی و یسری مشکل دیگه خیلی لاغر شدم ،یعنی از وقتی بچم بدنیا اومد تا الان بیست و خورده ای کیلو لاغر شدم 

شما چیکار کردین وزن گرفتین به منم بگین لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سردوقلوهام ۱۲۵کبلوشدم الان شدم ۱۰۷ ولی تغیری نکردم پیش خودم میخام پیاده روی کنم کم. کنم وقت باشگا ...

وای خدا رحم کرد من دوقلو نداشتم وگرنه الان رسما اسکلت بودم😂

عزیزم سوالم ربطی به تاپیکت نداره ولی چون دیدم زایمان کردی و بیشتر سردرمیاری گفتم خواهرانه کمکم کنی، من ۲۰ اسفند باید پریود میشدم ۵ فروردین آزمایش دادم منفی بود ولی همچنان پریود نشدم با آمپول، دکتر برام سونوی رحم و تخمدان نوشت اونم مشکلی نداشتم، دوباره دیروزم آزمایش دادم منفی بود کمتر از دو،امکان بارداری هست؟خیلی استرس دارم عقدم

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
عزیزم سوالم ربطی به تاپیکت نداره ولی چون دیدم زایمان کردی و بیشتر سردرمیاری گفتم خواهرانه کمکم کنی، ...

عزیزم من از عدد بتا و اینا سر در نمیارم ،اما اگه دوبار از دادی و منفی بوده پس خیالت راحت باشه

عزیزم من از عدد بتا و اینا سر در نمیارم ،اما اگه دوبار از دادی و منفی بوده پس خیالت راحت باشه

بله دوبار آزمایش دادم،یبار ۱۲ روز بعد از تاخیر پریودم یبارم دیروز، ممکنه آزمایش نشون نده؟شما آزمایشت کی مثبت شد؟

بله دوبار آزمایش دادم،یبار ۱۲ روز بعد از تاخیر پریودم یبارم دیروز، ممکنه آزمایش نشون نده؟شما آزمایشت ...

اگه باردار بودی آزمایش دیروزت قطعا نشون میداد ،حالا یه بی بی چکم بزن تا مطمئنتر بشی

من چون تنبلی دارم و سابقه خیلی عقب انداختن مثلا دو ماه دارم ،بعد از دو ماه بی بی چک زدم مثبت بود😁

اگه باردار بودی آزمایش دیروزت قطعا نشون میداد ،حالا یه بی بی چکم بزن تا مطمئنتر بشیمن چون تنبلی دارم ...

من اصلا سابقه تاخیر نداشتم فقط یبار چندسال پیش اونم بخاطره استرس و ترس کنکورم،یعنی اصلا آزمایش ندادی تو این دوماه؟

خب عزیزم شما آزمایش داده بودی خیلی زودتر میفهمیدی،چه دل گنده ای دوماه پریود نشدی پیگیری نکردی😑

آره دیگه

میگم که من چون سابقه عقب انداختن داشتم گفتم اینبارم عقب افتاده بلاخره میاد دیگه،یه روز نگران شدم گفتم پس این خاله پری چرا اینهمه دیر کرد ،بی بی چک داشتم زدم دیدم مثبته😁

آره دیگهمیگم که من چون سابقه عقب انداختن داشتم گفتم اینبارم عقب افتاده بلاخره میاد دیگه،یه روز نگران ...

خب اگه با بی بی چک شما مثبت شده دیگه منم با دوبار آزمایش خون باید نشون میداد آخه یبار ۱۲روز بعد موعد پریودم آزمایش دادم یبارم دیروز یعنی یه هجده روزی بعد آزمایش اولم