2777
2789
عنوان

زیبایی من

1836 بازدید | 143 پست

بچه ها یکی هست همش میگه خوشگلی و اینا 

منو واقعا به خودش داره وابسته می‌کنه 

بنظرتون هدفش چیه ،عکس بزارم میتونید بگیید آیا واقعاً خوشگلم یا واقعا چه هدفی داره‍‍؟

دخترم دنیام❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کسی که همیشه بهم گیر الکی می داد ینی همه میگفتن خوشگلی خوب اعتماد بنفس داشتم این ب شوخی سوخی میرید توش الان دوساله فقط بهم زل میزنه و میگه چقد خوشگلی یا مصلن نکا ماه میکنه صدام میزنه بی خود و بی جهت میگه اینا عکستو فازشو اصن نمیدونم

عکست اومد لایکم کن استارتر

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون